Header Ads

Triple H a Royal Rumble-ről és Kurt Angle beiktatásáról


Triple H az IGN-nel beszélt, ahol a WWE új animációs filmét promótálta, ám számunkra érdekesebb dolgok is szóba kerültek.

A Royal Rumble-ről:
Az idei Rumble minden idők egyik legnagyobbja lesz, sztárokkal túlzsúfoltan. Vessünk csak egy pillantást a nevekre, akik eddig bekerültek a mérkőzésbe. Ott van Goldberg, Lesnar és az Undertaker. Mikor ezek mind megjelennek, kiegészülve Bray Wyatt-tel, Randy Orton-nal meg a többiekkel, tényleg minden idők egyik legnagyobb show-ja ez.
Ezen kívül azért is különlegesnek tartja a Rumble-t, mert kiszámíthatatlan, hiszen tele van nagy nevekkel, nem tudjuk előre megmondani, mit és hogyan hívnak.

Kurt Angle-ről:
Ez egy már nagyon megérdemelt beiktatás lesz. Nemcsak hogy hosszú ideig dolgoztunk együtt vele, de azalatt ő az egyik legbefolyásosabb, legikonikusabb karakterré vált. [...] Itt voltam, mikor az olimpiáról távozva elkezdte az edzéseket. Semmi tapasztalata nem volt, így hihetetlen, hogy akkor, az Attitude Era keretei között ekkorára nőhetett, mert a legjobbakkal volt egy színpadon. De hamar belejött és az egyik legjobb lett ő maga is. Gyorsabban sikerült neki, mint bárki másnak. Most én épp ezt csinálom, a tehetségek fejlődését, formálását segítem. Nem hinném, hogy bárki képes lett volna ilyen gyors fejlődésre, mint Kurt Angle. Már csak ebből kifolyólag is megérdemli, hogy beiktassuk. Erre mégis jönnek még a sikerek, a WWE-ben és azon kívül is. Rendkívüli ember, Örülök, hogy megtalálta a helyét.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.