Header Ads

Ryback: John Cena méreg a pankrációnak


A Conversations with the Big Guy legutóbbi epizódjában a műsorvezető Ryback nem épp szép szavakkal illette John Cena-t:
John Cena annak a mentalitásnak a terméke, hogy fogunk egy srácot és lenyomjuk a nézők kib*szott torkán. Ez nem így működik. 
Azt kellene nyomatni, akit a közönség akar. John egy méreg az egész biznisznek. Persze ez csak az én véleményem, de azt hiszem igazam van ebben, mikor azt mondom hosszú idő alatt rengeteget ártott a fiatal tehetségeknek, megakadályozta, hogy kiteljesedjenek a WWE-ben.

8 megjegyzés:

 1. Szeretem, mikor a dicstelenül menesztettek (a WWE-ből) osztják az észt. Aki jó az jó, az tud érvenyesülni.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Három valakik jók a fiatal tehetségeknek,az pedig a három (volt) pajzs tag..

   Törlés
 2. Tényleg furcsa, hogy akit kirúgnak a WWE-ből egyből lehordja a szervezetet/tagjait minden szarnak... Undorodom az ilyen emberektől egyrészt azért mert szerintem nem biztos, hogy gerinces dolog azt a "kezet" ócsárolni ami nevet adott nekik. Másrészt, ezzel csak magukat minősítik... Itt van pl Ryback, bírtam őt amíg a WWE-ben volt, sajnáltam is amikor távoznia kellett de azóta amióta egy jó szava nincs a szervezethez a béka feneke alatt van a szememben. :/ Így van ez Punk-al is, tőle rendesen undorodom már...

  VálaszTörlés
 3. Ez a kijelentés is csak a szokásos.

  Tény és való, hogy sok-sok sztorit szupercena elnyomott, viszont így is van bőven ember aki érdekes módon hiába volt Cena ellen, ugyanúgy vitte valamire.

  Vegyük akár a balfasz sztorit, a Cena vs Nexus-t (nevetséges sztori amelyben 1v7 (azt hiszem), nyert Cena)...

  Barrett, D.Bryan, Young, Ryback, Gabriel, Slater, Otunga, Wyatt, mind ki tudtak teljesedni, vagy legalábbis folyamatban van/volt.

  Nem Cena hibája, ha bárkit is elcsitít, hanem a cégé, mert ezt nem ellensúlyozzák (lsd Kevin Owens).

  Most pl, !!!!!!!!!!!SPOILER ALERT!!!!!!!!!!!, ha minden igaz DQ-val ér véget a meccs Corbin miatt, aminek az lesz a vége, hogy a WM-ig elhúzzák, a WM-en pedig bezsebeli a 16. WWE címet Cena.
  Erre én azt mondom, hogy nem örülök, de megérdemli, ugyanis Cena a ringen kívül példátlan magatartást nyújt amit sok-sok ember követhetne..

  VálaszTörlés
 4. Nem is az a gond, hogy Cena elnyomja őket, hanem nem építenek Cena-ra. Össze kellene kapni a shieldet újra, esetleg Cenat valahogy hozzájuk csapni, és a teljes rosterre ráküldeni, hogy meglegyen a motiváció. Owens-Orotn-Jericho-Corbin-Wyatt menne mondjuk ellenük, és egy teljes kis háborút lehetne felépíteni hétről-hétre változatosan, amit nem unna meg a közönség.

  VálaszTörlés
 5. Nem vagyok se Cena rajongó,se Cena utáló de nem értek egyet Ryback-el. Cena csak az utasításokat követi.Az nem az ő hibája hogy leakarják őt nyomni az emberek torkán.Nem ő mérgezi a WWE-t hanem javarészt Vince McMahon

  VálaszTörlés
 6. Teljesen egyetértek vele, nagyon jól látja a dolgokat.Kimondta az IGAZSÁGOT, és most sok mindenkinek fáj.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.