Header Ads

Miért szerepel Undertaker a RAW-n?

http://wrestlingrumors.net/wp-content/uploads/2017/01/undertaker-foley.jpg

Amikor Undertaker visszatért a WWE-be tavaly novemberben, azt még a SmackDown műsorán tette, és kijelentette, hogy a szervezet kék műsorán fog ezentúl szerepelni. De úgy tűnik, hogy ez nagyban megváltozott.

Tavaly novemberben Undertaker elsődleges ellenfele a WrestleMania-ra még John Cena volt, de mint az az utóbbi hetekben kiderült, biztos, hogy nem Hoolywood újdonsült sztárja lesz az ellenfele. Ez az oka annak, hogy mostanában a RAW műsoron tűnik fel.

A Casgeside Seats beszámolója alapján Undertaker azért került át a Raw műsorra, mert a WrestleMania ellenfele majd erről a műsorról kerül kiválasztásra. Jelenleg nem tudni pontosan, hogy ki is lesz majd az ellenfele, de nagy eséllyel Braun Strowman, vagy Roman Reigns. 

The Wrestling Observer Newsletter viszont további infókat közölt, amik értelmében Undertaker ellenfele olyan személy lesz majd, akinek még rengeteg ideje van a szervezetnél. Tehát szeretnék egy olyan személlyel ringbe küldeni, aki még sokat profitálhat az ellene következő meccséből, és ezt hosszútávon szeretnék elérni.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.