Header Ads

Mi történt a TakeOver: San Antonio-n? Visszanézhető adás, rövid összefoglaló

Először is a spoiler veszély miatt a videót ágyazom be, csak alattuk lesz egy rövid összefoglaló.


Szóval ismét egy felejthetetlen adást kaptunk a sárga brand-től, volt itt övcsere, nem várt megjelenések, stb..

Még a műsor előtt kiosztották az NXT 2016-os díjait, miszerint:

  • az NXT feltörekvői: Peyton Royce és Billie Kay,
  • az év NXT mérkőzése: #DIY vs Revival (TakeOver: Toronto),
  • az év Tag Team-je: Revival,
  • az év női birkózója: Asuka,
  • az év férfi birkózója: Nakamura,
  • az év legjobbja: Nakamura.

Az adást a Perfect 10 nyitotta, aki Eric Young-gal kellett szembenézzen. A közönség Tye Dillinger bevonulásától az összecsapás végéig hangos volt, kedvenc underdog-juknak szorítottak a SAnitY első emberével szemben. Ennek ellenére mégis Eric szerezte meg a győzelmet.

A közönség sorai közt Samoa Joe tűnt fel, tehát a szupersztár ott van a Rumble helyszínén, így esetleg ma este is benézhet....

Roderick Strong legyőzte Andrade "Cien" Almas-t.

A Tag Team címmérkőzés következett, mely kiváló mérkőzés végén Paul Ellering csapata lezárta az utolsó fejezetet is, mikor az Authors of Pain megszerezte az öveket a #DIY-tól.

Seth Rollins jelent meg a ringben, aki Triple H-et követelte, mert ahogy fogalmazott, egykori mentora tönkretette az életét. Hunter először nem jött, mire  korábbi világbajnok kijelentette, nem megy sehova, amíg a COO nem jelenik meg. Végül a vezető eleget tett a kérésének, de csak a bejárattól nézett a szupersztárra, majd kihívta a biztonságiakat, hogy távolítsák el Rollins-t. Ez meg is történt, a közönség legnagyobb tiltakozására.

A női mérkőzés elég érdekesre sikeredett, Peyton és Billie egy emberként dolgoztak együtt, ami eleinte nem működött, majd miután Asuka földre került, mégis ki tudták vonni Nikki Cross-t forgalomból. A bajnokkal azonban nem volt ilyen egyszerű dolguk, bár mindent megpróbáltak, a japán birkózónő végül felülkerekedett rajtuk megtartva címét és veretlenségét.

Tyler Bate, az Egyesült Királyság bajnoka tűnt fel a közönségben, de nem sokan ismerték fel. Hiába, a brit tornát nem az amerikai nézőknek rendezték.

Elérkezett a főmérkőzés. Két hihetetlenül energikus és tömegmegmozgató bevonulás után következett a fordulatos összecsapás, mely során Nakamura térde megsérült, így nehezen tudott érvényesülni a folytatásban, ennek ellenére be tudta vinni finisher-jét, arra azonban már nem volt ereje, hogy ellenfelét két vállra is fektesse. Az orvos és a bíró le szerette volna állítani a meccset, a japán szupersztár zonban nem akarta ingyen adni címét. Folytatta a küzdelmet, amit mégis elbukott, így a TakeOver végén Bobby Roode tehette derekára az NXT legdicsőségesebb bajnoki címét.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.