Header Ads

Mi történt a Royal Rumble-ön? Visszanézhető adás


Szöveges összefoglalóval csak délután tudunk szolgálni, de a PPV-t már most visszanézhetitek.

Kick Off 1/2:


Kick Off 2/2:

PPV:

4 megjegyzés:

 1. Nem szeretek az árral utazni, de ez egyszerűen borzalmasra sikerült. Kivételesen pre-showt is megnéztem még éjszaka a Rumble előtt és még gondoltam magamban, hm lehet hiba lesz nem élőben nézni. Sashával mi lesz ezek után nagy kérdés... Női meccs hát nem a legjobb női meccs volt az utóbbi ppv-ken, papír ending okay. Utána pozitív volt az Owens-Reigns, bár az ending itt is borzalmas minek jött be Strauwman, mivel a későbbi booking tök másra utal? Neville győzelem rendben, hát Cena győzelmet egyenlőre nem tudom hova rakni, tavalyi év legjobbjától rögtön elvenni idén az övet hát nem tudom...

  Hát és akkor a Rumble... Én komolyan nem is értem. Tök jó a roster tényleg már a kezdet előtt tudni lehetett ki szerepel, pár hely marad az ember várja a meglepetéseket. Strauwman korai behozatala egy picit tönkre vágta már az elején, bár kitette Dillingert, (aki remélem nem jobbernek jön fel a főrosterre) Showt is. Corbin aztán kiejtette Strauwmant (tök logikátlan) és picit a végére ugorva azért szépen megtelítődött a ring, és már csak az utolsó számok maradtak. Wyatt Familynek ezzel (ismét) vége, fix most már a Goldberg v Lesnar a WM-re bár ezek szerint öv nélkül. És akkor a #30 teljes nézetre vált a kamera na gondolom magamban ez Joe, Bálor vagy valami hatalmas meglepetés: REIGNS XDDDDDDDD Ott már gond van amikor kiejti Takert és a közönség bullshit chantet ordibál illetve szuper Reigns üzemmód, de végül Randy valahogy behúzta a Rumblet. Kihagyott ziccerek tömkelege az egész Rumble, Ellsworth elpazarolt helye, mert jó röhögtem egyet mikor Ambrose beküldte maga helyett, és a 30. pozícióban beküldeni Reignst, helyette akár Styles is jöhetett volna (vagy Apollo helyett) nem jött se Bálor, se Joe és nagyjából hagytak bennem egy olyan űrt ami tavaly a SummerSlam után volt illetve Reigns-Taker lenne a WM-en? NE MÁR.

  VálaszTörlés
 2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 3. egyet értek amit az előttem lévő ír... alapjáraton Takert már felesleges szenvedtetni mindig egy élmény őt látni, de oldalról néztétek már megkoptak azok az izmok ( ami meg is érthető a korára nézve) . sok értelmetlen dolog volt ezen a Rumblén.

  VálaszTörlés
 4. Én még ingyen se nézném meg...Csodálkozom azon hogy vannak olyanok akik képesek ezért fizetni

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.