Header Ads

Ma este rendezik meg az NXT TakeOver: San Antonio-t


Ma startol el a Royal Rumble hétvége, melynek első nagy állomása a TakeOver: San Antonio. A sárgák ismét egy őrületes adással készülnek, még akkor is, ha ezúttal biztosan nem lesznek képesek felülmúlni a PPV-t.

Roderick Strong vs. Andrade “Cien” Almas
A card talán legkevésbé várt mérkőzése, ezt ők is pontosan tudják, de azért adjunk nekik egy esélyt. Néhány héttel ezelőtt mindketten részesei voltak annak a a Fatal 4 mérkőzésnek, amiből Bobby Roode jött ki győztesen, legyőzve őket és Tye Dillinger-t (a Glorious szupersztár ezzel lett kötelező kihívó).

Tye Dillinger vs. Eric Young
Tye Dillinger egy egészen érdekes karakter. Mindig csak egy karnyújtásnyira volt attól, hogy elérje célját, de valami mindig visszalökte. Fel akarta adni, de ezt Regal nem hagyta neki. A közönség egyik kedvence, Európában és Amerikában hallani számoláskor a TEN kántálásokat. Vele szemben ott  SAnitY mondhatni első embere, Eric Young, aki tag team-jével elvette a lehetőséget Tye-tól, hogy továbbjusson a Dusty Rhodes emlékére szervezett tornán - bár ehhez Bobby Roode is kellett. Dillinger továbbra is azon töpreng, tényleg itt van-e a helye, és ez a győzelem megerősítené benne.

#DIY vs. The Authors of Pain
Mindenki legnagyobb meglepetésére az Authors of Pain nyerte a Dusty Rhodes emléktornát, mire Paul Ellering úgy érzi, csapatának megkérdőjelezhetetlen joga van kihívni a Tag Team Bajnokokat, legyenek azok Dash és Dawson vagy Tommasso és és Johnny. Jelenleg utóbbiak birtokolják az öveket, így a fájdalom urai Ciampa-t és Gargano-t hívják ki.

Asuka (c) vs. Billie Kay vs. Peyton Royce vs. Nikki Cross
Billie és Peyton hetek óta terrorizálják az NXT női részlegét, akinek azt szeretnék bebizonyítani, már pedig ők a legkeményebb lányok a szervezetnél. Ehhez az érdemhez Asuka-n keresztül vezet az út, aki továbbra is veretlen debütálása óta. Néhány hete megtámadták a Női Bajnokot, de a kissé zakkant Nikki Cross avatkozott közbe, aki szintén szeretné megkaparintani a címet. Annak az adásnak a végén Asuka maradt földön, majd később magából kifordulva, szinte hisztizve berontott Regal irodájába, akitől azt követelte, írjon ki egy Fatal 4 meccset a TakeOver-re. A GM ezt megadta neki.

Shinsuke Nakamura (c) vs. Bobby Roode
És elérkeztünk a főmérkőzéshez. Az NXT két jelenlegi legmeghatározóbb karaktere, akik már bevonulásukkal is gyakorlatilag felrobbantják az arénákat, legyenek bárhol - Ausztráliában, Japánban, Kanadában vagy az Egyesült Államokban, nem számít a világ melyik szegletén. A Strong Style királya győztesen távozott Melbourne-ből, kezében továbbra is a bajnoki címmel, akkori ellenfelét, Samoa Joe-t pedig azóta nem láttuk. Bobby a fentebb már említett Fatal 4 elimination-t nyerte meg decemberben, ezzel megszerezve a jogot, hogy kihívja Nakamura-t. Ma este két olyan ember fog összecsapni, akik kétségtelenül a biznisz legnagyobbjaihoz hasonlíthatók. Más utat járva, de mindketten a csúcsra jutottak, de csak egyikük ülhet majd büszkén az NXT trónjára a dicsőséges főmeccs után.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.