Header Ads

Ki lesz Samoa Joe ellenfele?

https://i.ytimg.com/vi/aw7DgAp16rs/maxresdefault.jpg

Így, hogy Samoa Joe hetek óta távol van az NXT műsoraitól, és ha csak a legendás karrierjét vesszük figyelembe, nem kell nagy hozzáértőnek lennünk, hogy tudjuk, Samoa Joe hamarosan a fő műsorokon találja magát. 

Hogy ez a debütálás a Royal Rumble-ön lesz-e esedékes, senki nem tudja még, de úgy tűnik, a WrestleMania ellenfele már kiválasztásra került.

A Wrestling Observer Newsletter információi alapján ez a személy nem más, mint John Cena, de ki kell emelnünk, hogy ez még csak pletyka. Ám a színfalak mögött futótűz ként terjed, hiszen figyelembe véve a két pankrátor szintjét mindketten csak profitálhatnának belőle.

Mint ismeretes, Cena sokáig Undertaker ellenfeleként volt kikiáltva a nagy eseményre. A jelenlegi hírek szerint viszont már Roman Reigns fog szembekerülni a halott emberrel.

Miközben pletyka szinten csak arról hallani, miszerint Samoa Joe vasárnap debütál a Royal Rumble-ön, egyelőre semmi biztos, és kézzelfogható hír sincs. Továbbá a WWE mindent megtesz annak érdekében, hogy a dolog Spoiler veszély közelébe kerüljön, ám érdemes megjegyezni ha Joe nem debütálna az nagyobb meglepetést okozna, mintha végül nem venne részt a meccsben. 

1 megjegyzés:

  1. A végén van egy + nem, mert ugyan azt jelenti a mondat két fele.
    Amúgy én is erre gondoltam, hogy most már annyira egyértelmű lenne, hogy WWE már csak ezért sem teszi be Joe a RR meccsbe, hogy az ütne nagyobbat, ha tényleg részt venne a gálán.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.