Header Ads

John Cena mint a 2017 Kids Choice Awards arca!

http://cdn3.thr.com/sites/default/files/imagecache/scale_crop_768_433/2017/01/john_cena_nickelodeon.jpg

Talán ismét egy további szeg került a WWE és John Cena kapcsolatának koporsójába? Hiszen John Cena mainstream felemelkedése, ami az utóbbi években végbe ment, nem hagyható figyelmen kívül, ennek jeleként idén megkapta a 2017-es, a Nickelodeon égisze alatt futó Kids Choice Awards műsor házigazdájának szerepét.

A Hollywood Reporter zámolt be róla, hogy John Cena lesz a műsor házigazdája, ami majd márciusban kerül megrendezésre. Igaz, Cena nem az első pankrátor aki megkapta ezen show vezetésének lehetőségét, hiszen Dwayne Johnson, azaz The Rock már 2009-ben hasonló megtiszteltetésben részesült. Természetesen ez a dátum nem fogja érinteni John Cena WWE-s fellépéseit.

De ez egy további jel lehet arra, hogy John Cena kezd bekerülni Hollywood legnagyobb sztárjai közé,  amiért tényleg megdolgozott, és meg is érdemli. Mainstream filmekben szerepelt, és további felkérések várnak a válaszára, és megvan a karizmája, ami egy ilyen gyerekeknek szóló műsor vezetéséhez szükséges.

Cena biztos jó házigazda lesz, és érdemes lesz figyelni, hogy milyen lehetőségeket fog megnyitni számára ez a műsor a továbbiakban.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.