Header Ads

Ismerjük meg közelebbről az Egyesült Királyság bajnokát


Lehetne egy átlagos 19 éves srác is, az osztálytársad középiskolában, a haverod a környékről. Tyler Bate fiatal kora ellenére két nap alatt az Egyesült Királyság királya lett. Öt éve kezdte a birkózást, tapasztalatokat többek között a Fight Club Pro-ban, a PROGRESS-nél és a Chikará-ban szerzett. Helyi szupersztárok mellett Kane inspirálta, hogy pankrátor legyen.

Az edzések mellett Bate targoncavezetőként dolgozott, hogy tudja miből fizetni számláit. Hobbija a dobolás, klasszikus rock-ot játszik. Vegetáriánus.

Korábban megküzdött már a WWE jelenlegi Cirkálósúlyú Bajnokával, Rich Swann-nal, valamint a világbajnok AJ Styles-szal is még 2015-ben. Trent Seven-nel jelenleg is a PROGRESS tag team bajnokai.

Tyler hamar lenyűgözte a közönséget karizmájával, amiben segítette kissé old-school külseje és stílusjegyei, mint az integetés, a bajusz alatt mosolygás. A brit torna döntőjében Pete Dunne-t tudta két vállra fektetni a Tyler Driver 97 nevű finisher-jével, ezzel lett az Egyesült Királyság első és jelenlegi bajnoka.

3 megjegyzés:

  1. Mit lehet tudni erről az övről? Csak brittek lehetnek bajnok? Vagy most hogy van ez?

    VálaszTörlés
  2. Akik résztvettek ezen a tornán azok fognak csak küzdeni majd az övért! Külön állo müsorkent. Fog majd mükodni hasollóan mint a crusierweght ek! Én szerintem

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.