Header Ads

Chris Hero közös történetéről CM Punk-kal, a pankráció átalakulásáról


Az NXT korábbi szupersztárja a The Kevin Gill Show vendége volt, az ott adott interjúból szemelvényezünk:
A pankráció növekedéséről:
A művészetek folyamatosan fejlődnek, és a pankráció véleményem szerint elsősorban művészet. Egyesít minden művészetet, amit el tudtok képzelni. Folyamatosan formálódik, növekszik és mindig más irányok felé kezd el nyitni. A termék, amit most láthattok, minden előadó, előadás, promóció és a közönség, az elmúlt évek tapasztalataira építkezünk.

A jövőjéről úgy vélekedett, a jelenlegi dolgok nem jelentenek neki kihívást, ezért szeretne új szerepeket kapni, amikkel over lehet a közönségnél.

Az FCW-ban és NXT-ben töltött időről:
Összesen 21 hónapot töltöttem velük, rengeteg tapasztalattal lettem gazdagabb, ennek az időnek köszönhetem mai formámat, és hogy azzá a birkózóvá válhattam, aki ma vagyok.

A biznisz változásairól:
A pankráció összképe változott meg, ami egy alulról feltörekvő változásként érkezett a WWE-hez. Volt néhány forradalmian új alak, akik Daniel Bryan és CM Punk között jutottak el idáig. Ez a két srác ajtóstól rontott a házba, és engedték be maguk után az embereket, mert azt látták, hogy ennek a két srácnak sikerült. Ezen az ajtón jött be később egy Sami Zayn és egy Kevin Owens.

Története CM Punk-kal:
Első mérkőzésünk, mivel idióták voltunk és nem értettünk a közönség nyelvén, hanem mentünk a saját fejünk után, kb. 50 perig tartott. Egyébként volt jó meccsünk is, ami olyan 30 perces volt. Volt egy asztal és létra meccsünk, ami megőrjítette a tomeget, ez is 50 perc körüli volt, Aztán volt egy 60 perces döntetlen is, és ott van a nagy legendás, a 90 perces, időlimites 2 outta 3 fall mérkőzés.

A 2 outta 3 fall-t meg is mutatjuk nektek:


Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.