Header Ads

Bruce Prichard a Royal Rumble-ről, Sting-ről és egyéb érdekességekről


A Something to Wrestle With legutóbbi műsorán hangoztak el a következő gondolatok Bruce Prichard-tól (a WWE korábbi producere).

Arról, a Royal Rumble győztese miért hívja ki a bajnokot a WrestleMania-n:
Ez az ötlet tőlem származik, és az volt a célja, hogy egy kis plusz jelentőséget adjunk a Royal Rumble-nek. Előtte évekig a Rumble-t úgy használták, mint a King of the Ring-et, egyfajta bajnoki viadalként. A győztes felvághatott a dologgal, és ezért is jött az ötlet, mi lenne ha ez tényleg komoly lenne? Adjunk egy lehetőséget a WWF Bajnoki Címért. Mikor először csináltuk, a WrestleMania 9 előtt, akkor Yokozuna-nak adatott meg ez a lehetőség, mikor Bret Hart-tal küzdhetett a WM-án.

Arról, a WWE miért vette le a King of the Ring-et a PPV listáról:
Vince McMahon-nek nem tetszett. Az év valószínűleg legkisebb sikerű PPV-je volt, ami azért őrjítő, mert általában a nyári időszakban van a legtöbb pénz, a WWF-nek mégis lassú hónapok voltak. A nyári ppv-k nem voltak igazán sikeresek, a King of the Ring-ben pedig nem volt igazán pénz, Vince-t nem hozta lázba, ezért kicserélte.

A bizonyos 1992-es listáról, hogy kit szántak Hogan helyére:
Nem volt semmiféle lista. Egyszerűen csak akkor kellett eldönteni, ki tudna Ric Flair-rel megküzdeni. A biznisz nem állt túl jól, Vince McMahon pedig valami újat szeretett volna Ric Flair elé tárni, egy friss arcot, ezért képes volt a másik irányba menni. Bret Hart-ra bólintottunk rá, mert népszerű, főleg nemzetközi szinten. Úgy gondoltuk, adunk neki egy lehetőséget, és megnézzük, milyen is ő bajnokként.

Arról, korábban volt-e téma Sting leszerződtetése a WWF-hez:
Igen, én be szerettem volna szervezni. Egy milwaukeei Main Event-en voltunk, annnyi rémlik, hogy elég kutyául éreztem magam [beteg volt], mindössze két kancsó narancslével a szobámban. 1989 februárja volt, Ide-oda rohantunk, hogy tárgyalhassunk Steve-vel [Sting], hogy elhozzuk őt a WWF-hez, de mindig elmaradt a beszélgetés. De igen, folyamatosan szóban volt, hogy Sting-et el kéne hozni, de Sting hűséges srác, maradt ahol volt, és a saját részéről ezt jól tette.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.