Header Ads

Becky Lynch a Royal Rumble-ről és a Steel Cage mérkőzésről


A SmackDown Live sztárja és korábbi Női Bajnoka a DC 101-el beszélgetett, ahol a vasárnapi Rumble-t promótálta. Ebből az interjúból szemelvényezünk.

A SmackDown Live Steel Cage mérkőzésről:

Ijesztő, határozottan. Már a hangja is miközben leereszkedik. Aztán ott vagy bezárva és körülvéve az acéllal....az acéllal! Ami félelmetes, fájdalmas tud lenni és semmi jó nem származhat belőle.  
Azt mondták [a backstageben], hogy nagyszerűen csináltuk, támogatóak voltak. Ez a jó a Smackdown-ban. Tényleg az egész olyan, mint egy nagy család, ahol mindenki törődik egymással és a másik sikerét helyezi előtérbe, mert tudjuk, ha valaki elér valamit, az mindnyájunkat visz előrébb.

A Royal Rumble-ről:

Olyan ez, mint a Szenteste. Mindenkit átjár az izgalom, rengeteg előkészület, nekem ez jut eszembe a Royal Rumble-ről. Sosem tudhatod kivel futsz össze a folyosón. Sosem tudhatod ki térhet vissza és esetleg pont a Rumble meccsen teszi ezt meg. Meg azt sem tudhatod, ki nyeri azt meg és megy a WrestleMania főeseményére. 
Én Bray Wyatt-et szeretném győztesként látni. Véleményem szerint ő az egyik legtehetségesebb pankrátorunk és őszintén, talán a legjobb karakterünk. Nagyszerű és mindig odateszi magát, ha képernyőre kerül, eléri hogy látni akarjam. Mikor beszél, akár kint a ringben, akár a backstageben, mindig figyelek. És azt hiszem, még a felét sem láttuk annak, mit tud.

Becky Lynch a Rumble-ön oldalán Naomi-val és Nikki Bellával néz majd szembe Alexa Bliss-szel, Natalya-val és Mickie James-szel. 

2 megjegyzés:

  1. Tényleg nagyon ijesztő lehetett a Steel Cage meccs. Konkrétan semmi extrém dolgot nem csináltak ... Sasha és Charlotte Hell in a Cell mérkőzésének a nyomába sem érnek...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem kell semmi extrém ahhoz, hogy ijesztő legyen. Ha ott lennél, valószínűleg eléggé beparáznál. Nem tudod milyen ez. Hatalmas a nyomás ilyenkor rajtuk, főleg mert valami újat csinálnak. Nem az év meccse volt, de azért figyelemre méltó. Egyébként sem az extrém jelenet volt a lényeg, hanem a történet, amihez ez kellett.

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.