Header Ads

Alberto Del Rio ismét bajban!

Alberto Del Rio egyszerűen nem tud elszakadni a balhéktól, hiszen elmúlt hét pénteken letartoztatták a szomszédainknál, azaz Ausztriában!

A Krone.at hírei szerint egy, a független szervezetek által Loeben-ben rendezett gála után a testvére, El Hijo del Dos Cara társaságában brutálisan bántalmaztak egy személyt egy helyi, éjszakai szórakozóhelyen. A személyt kórházba kellett szállítani. Később a rendőrségen feleltek a tetteikért.

Ám itt a balhé még nem ért véget, hiszen a rendőrségen is verekedett. Miközben megpróbálta lecsillapítani a testvérét, többször is megütötte. Beszámolok alapján elszakította kábelkötözőt, amit a kezére raktak, és az ökölharc addig fajult, hogy véres lett a fal, majd egészen addig ütötte a testvérét ameddig az el nem vesztette az eszméletét. El Hijo del Dos Cara-t is kórházba szállították.

Del Rio egy nappal később tért vissza az Államokba, ahol már a tegnap esti RAW helyszínén is megjelent Paige társaságában, aki a WWE vezetőségével volt hivatott tárgyalni a jövőjét illetően. Paige-t illetően ismét szárnyra kaptak a pletykál, miszerint terhes.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.