Header Ads

Adam Rose: a karakterem halott


A címben fellelhető egy apró hiba, hiszen a pankrátor már nem dolgozik a WWE-nek és így nem is használhatja a szervezet által levédetett nevet, helyette az NXT-s Leo Kruger karakterére emlékeztető Krugar névvel book-olható.

A jelenleg független szervezeteknek birkózó sztár egy Twitter bejegyzést tett közzé, valamint a Pro Wrestling Sheet YouTube fiókján jelent meg róla egy videó, mindkét helyen arra panaszkodva, hogy az Adam Rose karakter halott.


A videóban mesél arról, feltörték az e-mail-eit, a Facebook és a Twitter felhasználóját, ezért az utolsóból újat is kreált jelenlegi nevével. Ez a profil nem Rose profilja, mert őt megölték, mélghozzá azt mondja, ő maga ölte meg. Azzal folytatta, hogy nem azért tűnt el, amiért sokan hiszik, hanem mert a családjával kellett lennie, ételt kellett tennie az asztalra. A WWE-ben nem jött össze neki, de nem okolja a szervezetet.

Krugar nem adja fel, hanem addig megy előre, amíg be nem bizonyítja, hogy ő az egyik legjobb a világon. Nem lesz többé egy komikus, egy bohóc, semmi ami Adam Rose volt.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.