Header Ads

WWE Roadblock: End of the Line - Beharangozó


Elérkeztünk a 2016-os év utolsó PPV-jéhez, ami a pennsylvaniai Pittsburgh-ben kerül megrendezésre. Az eseményen a RAW és a 205 Live sztárjai teszik megjelenésüket, de lássuk is a mérkőzéseket:

WWE UNIVERSAL CHAMPIONSHIP: Kevin Owens (c) vs. Roman Reigns


Chris Jericho és Kevin Owens kétségtelenül a vörösek legszórakoztatóbb karakterei, akik legjobb barátok voltak, egészen addig, amíg KO nem mondta Y2J-nek, hogy fogja be a száját. Helyette Seth Rollins és Roman Reigns békélt meg egymással.
Szóval, a Big Dog-nak lehetősége adódik, hogy egyszerre lehessen US és Universal Bajnok. Kérdés azonban, hogy a szervezet milyen szerepet szán Reigns-nek a Rumble-ön?

Seth Rollins vs. Chris Jericho


A történet szerint Seth azért szeretné ezt a meccset, mert Triple H-t akarja, ehhez viszont Owens-t kell legyőznie, akihez úgy véli, Jericho-n keresztül vezet az út. Valóban így lesz, ahogy elképzelte, vagy a KO - Y2J viszály miatt a korábbi világbajnok csak az idejét vesztegeti?

RAW TAG TEAM TITLE MATCH: The New Day (c) vs. Cesaro & Sheamus


A svájci és az ír, akiket Foley rakott tag team-be, mert úgy gondolta, ez a két tehetséges srác sokra viheti együtt. Cesaro és Sheamus azonban nem találták meg a közös hangot, elbuktak. Végül ugyanabban a kocsmában iszogattak, és rájöttek, ha megtalálják  közös nevezőt, senki nem állhat az útjukba.
A New Day hétfő óta a leghosszabb ideje uralkodó bajnok csapatnak mondhatja magát. Viszont könnyen lehet, hogy holnap új fejezet nyílik a RAW tag team divíziójának történelmében.

TRIPLE THREAT FOR THE WWE CRUISERWEIGHT TITLE: Rich Swann (c) vs. T.J. Perkins vs. Brian Kendrick


Nem is tudom... A mérkőzés, amiről a legnagyobb szakértők is csak annyit mondtak, "nem érdekel". A 205 Live adásai és úgy általában a cirkálók nem élveznek nagy népszerűséget, talán karakterük üressége miatt. Reméljük nem történik meg az, hogy egy címmérkőzésen mennek az emberek kávészünetre, illemhelyre, vagy bárhova máshová.

TEN-MINUTE TIME LIMIT: Braun Strowman vs. Sami Zayn


Tíz perc. Ennyi ideje van Sami Zayn-nek, hogy bebizonyítsa Foley-nak, nem fél Strowman-től és ki bír ennyi időt a kötelek között az óriással. A GM sokáig nem engedte a kanadainak, hogy szembenézzen Braun-nal, a korábban történtek miatt. De talán tényleg magát látja a srácban, hisz róla sem hitték el, hogy képes lehet elérni a célig, mégsem adta fel.


WWE KICKOFF SHOW: Rusev vs. Big Cass


Általában a Golden Truth és a Shining Stars kapja a kick-off-ot egy jelentéktelen összecsapással, most viszont egy érdekesebb mérkőzésnek lehetünk szemtanúi.
Enzo Amore legutóbbi promóival és cselekedeteivel mondhatni a PG Attitude vezéralakja lett. Néhány hete egy szál semmiben sétálgatott a backstageben, mikor összefutott Lana-val, aki kissé zavarban érezte magát. Rusev is érkezett, aki felháborodott, hogy Enzo mutogatni meri magát.
A feud a hoteljelenet és egyéb események után idáig jutott, a bolgár rémálom ezúttal Big Cass-szel kell megmérettesse magát. De biztos vagyok benne, hogy Enzo fokozni fogja a hangulatot.

30-MINUTE IRON MAN MATCH FOR THE WWE RAW WOMEN’S CHAMPIONSHIP: Sasha Banks (c) vs. Charlotte


A lányok ismét történelmet írnak. A nézők egyszerre örülnek és panaszkodnak. Örülnek, hogy végre tehetségeket látnak a már nem díva, hanem női divízióban, méghozzá speciális mérkőzéstípuson. Viszont sokan panaszkodnak, mert már fél éve tart a viszály és az övet ide-oda adogatják kettejük közt. Nos, Trish és Lita nem hat hónapig, hanem kb. hat évig feud-oltak.
Charlotte-nak van egy streak-je, miszerint eddig minden PPV-ről győztesként távozott. Ez nem igazán érdekli az embereket, talán ma este meg is dőlhet a Bo$$ címvédésével, de lehet a WWE még nem tenne pontot a két lány történetének végére.
Bármi is legyen az eredmény, az év legjobb mérkőzését fogjuk látni, ezt garantálni merem.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.