Header Ads

Triple H az NXT jövőjéről


Triple H nemrég az ESPN-nek adott interjút, ebből szemelvényezünk.

Shinsuke Nakamura-ról:
Amin gyakran nevetek, mikor az emberek azt mondják, minden héten nézik Nakamura-t az NXT-n, de nem értik miért nem tesszük fel a RAW-ra, hogy ott kövessék őt heti rendszerességgel. [...] Szeretnétek, ha nagyban csinálná ugyanezt, ugye? Megvan a lehetőség. Ott van előtte az út, aztán ha végig megy rajta, onnan mehet előre is, vagy vissza.
Az NXT jövőjéről:
Azt mondjuk, ez a hely, ahol fejlődnek. De valójában egy harmadik brand. Idén kb. 200 rendezvény, különkiadások és heti adások, amik a WWE Network legsikeresebb műsorai közé sorolhatók. Szerintem néhány év múlva az lesz, hogy megvan a RAW maga brand-je, a SmackDown Live maga brand-je és az NXT - az emberek ide-oda mozogni fognak. Ez a srác odament, ez a lány idejött... A tehetségek többször is át lesznek helyezve.
Finn Bálor-ról:
A srácoknak sok dolgot kell megtanulniuk útjuk során. Enélkül nem értenék meg, mi a különbség a tévében a WrestleMania szint, a RAW szint és az NXT szint között. Próbáljuk összerakni a terméket. Finn Bálor egy indie csoporttól jött. Tehetséges, nagyszerű előadó, de sosem beszélt sokat. Az első NXT esemény után rámnézett és azt mondta, "hű, haver, le vagyok nyűgözve, hisz sosem hittem volna, hogy ahol kamerák vannak meg hasonlók, ott mi szereplünk.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.