Header Ads

TLC 2016 - Összefoglaló

Magyar idő szerint december 5-én, hétfőn hajnalban került megrendezésre a WWE TLC Dallas városában. Ez volt idén a harmadik exkluzív SmackDown Live PPV. Gyakorlatilag a kék brand ezzel zárta le a saját évét.

SmackDown Live Tag Team Bajnoki Cím meccs: Heath Slater & Rhyno vs. Bray Wyatt & Randy Orton
A mérkőzést a Wyatt Family diktálta, de ez egyáltalán nem volt meglepetés. Egy pörgős meccset hoztak le a srácok, Orton-on nagyon látszott a birkózhatnék, végül az ő RKO-jának köszönhetően nyertek. Ezzel a győzelemmel Bray Wyatt és Randy Orton duója az új SmackDown Live Tag Team bajnok.

No DQ meccs: Nikki Bella vs. Carmella
A női forradalom tovább tart, ezt a veterán Nikki Bella és a még zöld fülűnek mondható Carmella is bizonyította. Előkerült egy kendóbot is, majd egy poroltó, amelynek köszönhetően nem meglepetésre Nikki nyerte az összecsapást. A meccs után megtudtuk, hogy a Survivor Series-en Natalya támadt rá Nikki-re.

Interkontinentális Bajnoki Cím Ladder meccs: The Miz vs. Dolph Ziggler
A két srác ismét kitett magáért és egy klasszikus létra meccset toltak le az Interkontinentális Bajnoki Címért. Nem meglepő The Miz győzelme, hiszen az utóbbi időben az egyik legjobb heel-lé vált, Ziggler pedig súlytalan volt bajnokként. Kettejük feud-ja lezárult, és ezúttal Maryse segítsége sem volt szükség.

Chairs meccs: Kalisto vs. Baron Corbin 
Corbin győzelme egyáltalán nem meglepő, gyakorlatilag ledarálta a kisebb ellenfelét és itt is véget ért kettejük viszálya. A chair meccs továbbra is értelmetlen viszont kérdéses, hogy mi lesz e két tehetség szerepe a továbbiakban.

SmackDown Női Bajnoki Cím Tables meccs: Becky Lynch vs. Alexa Bliss
Ez a két lány is tovább erősíti a szabályt és jó kis mérkőzést rakott össze. Bebizonyították, hogy komolyan kell az SD lányait is venni. A meccs befejezése zseniális volt, és azt gondolom Alexa Bliss megérdemli ezt a címet amelyet tagnap bezsebelt.

WWE Világbajnoki Cím TLC meccs: AJ Styles vs. Dean Ambrose
Gondoltuk, hogy ilyen körülmények között jó meccset raknak össze, de hogy ennyire fantasztikus legyen kevesen gondolták. Meccs típushoz illően rengeteg spot volt és mindkét pankrátor megkapta a maga pillanatát. AJ-t még a kiszakadt nadrágja sem zavarta. A végére megérkezett James Ellsworth is egyenesen a kórházból, eleinte úgy tűnt, hogy haverjának Ambrose-nak segít, de aztán ellene fordult és hozzájárult Styles címvédéséhez. James talán úgy gondolja AJ könnyebb ellenfél számára, hiszen már háromszor is legyőzte eddig.

Nem vártam sokat tőle, de még is nagyon tetszett és a vártnál jóval többet hozott szerintem 5/5. Ti mit gondoltok a gáláról?

2 megjegyzés:

  1. ilyen jó ppv-t a money in the bank óta nem látta. Végig lekötött, szurkoltam a kedvenceimnek, le a kalappal wwe

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.