Header Ads

TLC 2016 - Beharangozó

Ez lesz a SmackDown Live harmadik exkluzív Pay-Per-Viewja, és ez lesz a nyolcadik TLC: Tables, Ladders & Chairs. A TLC mindig is az extrémségről volt híres, most azonban olyan hirtelen jön az egész gála, hogy alig tudtunk rá felkészülni. A rendezvényre magyar idő szerint december 5-én kerül sor és 6 mérkőzés van bejelentve rá.

SmackDown Live Tag Team Bajnoki Cím meccs: Heath Slater & Rhyno vs. Bray Wyatt & Randy Orton
Ez a mérkőzés mindenképp érdekesnek és szórakoztatónak ígérkezik, két napjainkban nem megszokott, furcsa páros. Még akár 10 évvel ezelőtt is előfordult a WWE-ben, hogy két egyéni pankrátor összeálljon és célba vegyen egy tag team övet, ezt a retró dolgot idén az SD visszahozta nekünk. Az újdonsült Wyatt Család nagyon dominánsnak tűnik, azonban nem elképzelhetetlen, hogy Orton csak azért csatlakozott hozzájuk, hogy belülről bomlassza szét az egységet. A Slater és Rhyno páros még mindig nagyon over és a cím nélkül nagyon fura lenne őket a továbbiakban látni. Bármelyik duó is győzzön biztosan egy jó mérkőzést láthatunk majd.

Chairs meccs: Kalisto vs. Baron Corbin 
Még a nyár végén Kalisto megsérült Baron Corbin által, majd novemberben visszatért egy meccsen, éppen ellene. Ezen a mérkőzésen Baron a kis luchador miatt megsérült, így kihagyni kényszerült a Survivor Series-t. Corbin ezt nem hagyta annyiban, még a Survivor Series gálán bosszúból megfosztotta Kalisto-t a Cirkálósúlyú Bajnoki Címtől, majd a SmackDown-on az Interkontinentális Bajnoki Címtől is. Ezt követte Kalisto támadása, majd pedig a bejelentés, mely szerint a kicsi és a nagy megküzd egymással a TLC-n. Vajon Dávid legyőzi Góliátot a székek segítségével ?

Interkontinentális Bajnoki Cím Ladder meccs: The Miz vs. Dolph Ziggler
November 15-én a SmackDown-on The Miz visszanyerte az Interkontinentális Bajnoki Címet Dolph Ziggler-től, majd megvédte azt a Survivor Series-en Sami Zayn ellen. Ezt Ziggler nem hagyta annyiban és a következő SmackDown-on egy superkick-kel jutalmazta az "A-Listást". Ezután bejelentésre került kettejük visszavágója. The Miz rendre azért nyert eddig, mert felesége, Maryse kisegítette őt. Vajon ez most sem lesz másként vagy esetleg Dolph újra minden követ megmozgat, hogy visszanyerje ezt a nagy presztízsű övet? Ehhez csak egy dolgot kell tenniük, leakasztani az övet ring fölül.

No DQ meccs: Nikki Bella vs. Carmella
Nikki Bella a SummerSlam-en tért vissza és csapatával úgy nyert azon a meccsen, hogy Carmellá-t pin-nelte. Ezt megbosszulván Carmella megtámadta őt. A Survivor Series-en valaki megtámadta Nikki-t a színfalak mögött, ezért kihagyni kényszerült a lányok mérkőzését. Később a SmackDown Live-on Bella Carmellá-t gyanúsította ezzel. Ezt Carmella tagadta, ettől függetlenül a két lány a diszkvalifikáció nélküli mérkőzésen megküzd majd egymással. Meglátjuk mennyire fognak egyéb eszközök is előkerülni ezen az összecsapáson.

SmackDown Női Bajnoki Cím Tables meccs: Becky Lynch vs. Alexa Bliss
Eredetileg az első mérkőzésre a No Mercy-n került volna sor, de akkor Becky harcképtelen volt egy sérülés miatt. A november 8-ai SmackDown Live-on aztán megtörtént a meccs, amelyet Lynch nyert feladással. Alexa kihívta aztán a bajnokot egy visszavágóra, aki ezt el is fogadta. A kis termetű Bliss-t sokan kedvelik és egy nagyszerű heel karakter, meglátjuk sikerül-e legyőznie az ír harcos lányt. Álma megvalósításához rákell dobni ellenfelét egy asztalra, amelynek össze kell törnie. Remélem egy jó kis mérkőzést látunk majd.

WWE Világbajnoki Cím TLC meccs: AJ Styles vs. Dean Ambrose
Ez lesz a két pankrátor feud-záró mérkőzése, méghozzá a gálához illően, stílusosan egy Asztalok, Létrák, Székek meccsen, tehát rengeteg játékszer fog előkerülni. Dean Ambrose még a Backlash-en vesztette el a WWE Bajnoki övet AJ Styles ellen, azóta próbálja visszaszerezni, de valami mindig közbe jött, hol Cena, hol Ellsworth. A kis ember James Ellsworth biztosan nem lesz itt, hiszen AJ kórházba juttatta a héten. Így aztán az őrült végre elkaphatja a fülbemászó heel-t, méghozzá egy olyan meccstípusban amely neki fekszik. Vajon sikerül diadalmaskodnia, vagy megint valaki közbe zavar? The Undertaker vagy John Cena? Vagy esetleg maga Shane McMahon megfosztja Dean-t a lehetőségtől? Meglátjuk, én minden esetre egy remek mérkőzést várok.

Ti mit vártok ettől a gálától? A Survivor Series miatt elterelődött róla a figyelem, így alig kapott felvezetést, ezért nyilván többen is elfelejtettétek, hogy ismét lesz mit néznünk hétfőn.

3 megjegyzés:

 1. Az én tipjeim:
  Heat Sleater & Rhyno
  Kalisto
  Miz
  Nikki Bella
  Becky Lynch
  Aj Styles

  VálaszTörlés
 2. A Női öves meccs, nem Tables meccs ?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, csak ahol néztem a meccs listát ott elvolt írva, az SD-re meg nem emlékeztem. Természetesen javítottam.

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.