Header Ads

Shane McMahon 2012-ben át akarta venni a WWE kreatív irányítását!

A VICE Sports egyik cikkében nyilvánosságra hozott néhány érdekes dolgot a színfalak mögül, amelyek akkor teljesen megváltoztathatták volna a WWE ma ismert struktúráját. A cikk azt írja nem kis feszültség volt akkoriban Triple H, Stephanie McMahon és Shane McMahon között, és Shane akkor megpróbálta átvenni a WWE kreatív csapatának irányítását.

“Néhány évvel ezelőtt, Levesque készült az NXT elindítására, a nézettség lezuhant és Vince nagyon a határon volt. Az írók szobája csatatérré vált, és ezt cégen kívüli emberek is figyelni kezdték, köztük Shane McMahon is. 2012. márciusában, Vince egy meglepetés meetinget hívott össze a WWE produkciós irodájában, külön alkalommal a Stamfordi főhadiszállástól. Shane visszatért egy baráttal: James Frey-jel, aki a szerzője a nagyon elismert, később nagyon ellent mondásos Million Little Pieces-nek, és akkoriban a Full Fathom Five vezérigazgatója, amely egy tartalom gyártó cég, amelyet még ő alapított 2010-ben.”

Amikor Stephanie McMahon megtudta, hogy bátyja visszajön a céghez, a reakciója a következő volt:
“Amikor Stephanie megtudta, hogy a bátyja itt lesz, kifehéredett az arca. Ezt a forrás mondta nekem. Paul megőrült. Shane lebeszélt egy meetinget Kevin Dunn-nal, a WWE produkciós igazgatójával, Vince jobb kezével, immár 30 éve. Ő a második legfizetettebb dolgozó a WWE-ben Vince McMahon után. (SEC dokumentumok szerint évi 909,560 dollárt keres). Shane tett egy egyszerű javaslatot, mégpedig, hogy átveszi az egész kreatívot, beleértve az írók szobáját Frey-jel és az ő csapatával a Full Fathom Five-nál, mint tanácsadók.”

Ma jobb lenne a WWE, ha Shane McMahon irányítana?

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.