Header Ads

Samoa Joe vs. AJ Styles a WrestleMania 33-on?

http://www.ringsidenews.com/wp-content/uploads/2016/12/AJ-Styles-WrestleMania-33-600x250.jpg

Igaz, hogy a Royal Rumble a következő nagy esemény, és igaz, hogy elég erős meccsekkel rendelkezik, de a másik szemünket jobb ha már a WrestleMania-ra fordítjuk.

Egyesek számára biztos korainak tűnhet a WrestleMania pletykákról beszélni, de  egyes hírek szerint megvan AJ Styles ellenfele a nagy eseményre. Ez pedig nem más, mint Samoa Joe!

A PWInsider beszámolója szerint a jelenleg az NXT-ben pallérozódó sztár lesz Styles ellenfele, így a WrestleMania-n TNA párharcot láthatunk majd. Mint ismeretes, Joe nemrég fejezte be a programját Shinsuke Nakamura ellen, ami számára vereséggel zárult, így elvesztette az NXT címet, aminek következtében sokan a Main Roster-en való debütálását várják.

Hamarosan itt a Royal Rumble, ami nagy esélyt nyújt Joe debütálására.

3 megjegyzés:

 1. és mi lesz Taker-el akkor?? kivel küzd meg? ha meg küzd...???

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés
  2. Erről már egyszer írt az oldal. Az eddigi tervek szerint (nem tudom igaz-e,lehet csak pletyka) Styles elveszíti az övet Taker ellen,aki majd Cenaval küzd meg a Wrestlemanian. Ez azért is izgalmasabb mint a Styles vs Taker meccs,mivel itt mindkét streak lesz a terítéken az öv mellett persze. Ha Cena nyer,akkor 23-2 lesz Taker streakje,Cena pedig meglépi Ric Flair tizenhatszoros világbajnoki uralkodását. Ha meg Taker nyer,akkor Cena hoppon marad,Taker meg megvédi az övet,meg főként a streaket (aminek már szerintem a Brock elleni vereség óta nincs sok értelme,mivel már nem veretlen).

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.