Header Ads

Néhány nap és lejár Paige felfüggesztése

Félreértés ne essék, Paige biztosan nem fog az elkövetkezendő napokban pankrációs rendezvényeken szerepelni, mert továbbra is sérüléssel küzd. Viszont a WWE wellness policy-jének megszegéséért kapott második, 60 napos felfüggesztése december 9-én lejár, így elméletileg amint rendbe jön visszatérhet.

A helyzet azonban kicsit összetettebb. Elevenítsük fel, mi történt az elmúlt hónapokban:

Még valamikor májusban járta be a közösségi oldalakat a hír, hogy Alberto El Patron (Del Rio) és Paige egy párt alkotnak. A probléma az volt, hogy a mexikói szupersztár nem vált el - legjobb értesüléseink szerint azóta sem - feleségétől, Angela Velkei-től.

Paige ezután mondhatni elindult lefelé a lejtőn. Kapcsolata miatt első ismert nézeteltérése Charlotte Flair-rel volt, mert állítólag Alberto neki is csapta a szelet.

A MITB után egy elég bizarr, még meg nem magyarázott dolog történt: Paige-et bilincsben vitték el a rendőrök, később annyit mondtak, a lány biztonsága érdekében.

Következett a draft, ahol Alberto és barátnője nem ugyanabba a brand-be kerültek, ez egyiküknek sem tetszett, de ha belegondolunk a szervezet helyzetébe, ami egy tőzsdén jegyzett vállalkozás, nem engedheti meg magának, hogy PG besorolásban élőben közvetítse, ahogy Del Rio épp nem a feleségével szerelmeskedik. Ezután lehetséges, hogy a pár összekapott valamin, ugyanis Paige törölte közös instagram bejegyzéseiket.

Alberto elégedettlen volt azzal, ahogy a WWE kezeli, hogy kevés push-t kap, így élt szerződése záradékával, és kezdeményezte annak felbontását.

Augusztus közepén megtudtuk, miért nem szerepel Paige a WWE adásain és house show-in sem: nyaki és válli idegsérülésekkel küzd. Néhány nappal később felfüggesztették - akárcsak Del Rio-t - a wellness policy megszegéséért. A lány azzal védekezett később, hogy receptre felírt gyógyszereket szedett be, ezt mutatták ki a tesztek.

Szeptember elején az az állítás látott napvilágot, hogy a WWE alkalmazottja, Mark Carrano meglátogatta Paige-et és kapcsolata miatt Alberto-val kirúgással fenyegette meg. Hogy történt-e ilyen, azt nem tudjuk, Carrano tagadja.

Szeptember 9-én Alberto Del Rio és a WWE között a szupersztár kérésére felbontották a szerződést. Ezóta nem használhatja ringben a Del Rio nevet, így visszatért korábbi, El Patron nevéhez.

Szeptember 14-én Paige közzétett egy Twitter bejegyzést, ami után azt gondoltuk, hamarosan visszatérhet, ezt ITT tekinthetitek meg. Itt mentegetni is próbálja magát a wellness policy megszegése miatt.

Szeptember 29-én újabb Twitter bejegyzést olvashattunk, melyben azt mondja, rendbe hozatja a nyakát, majd visszatér. Nem sokkal később kiderült, valószínűleg kés alá kell feküdjön.

Október közepén jelent meg egy nyilatkozat a WWE-től, amiben azzal indokolták azújabb, napokban lejáró 60 napos felfüggesztést, hogy Paige illegális anyagot fogyasztott. Ezt szülei cáfolták.

Október 15-én Alberto Twitteren osztott meg egy képernyőfelvételt, amin pontosan olvasható, milyen sérüléseket szenvedett barátnője, ezt ITT elolvashatjátok.

Paige ismét megszegte szerződését - bár tudomásunk szerint ezúttal nem vonták felelősségre -, mikor egy WWC eseményen megkérte barátja kezét, aki természetesen igent mondott. Tette ezt annak ellenére, hogy továbbra is házas. Angela Velkei ügyvédje azt javasolta Paige-nek, keressen jobb társat, mert védence sorsára juthat. A lány édesapja sem örült az eljegyzésnek, aminek egy Facebook bejegyzésben adott hangot.

Néhány nappal az eljegyzés után Paige kikerült a RAW nyitóvideójából. A lány kb. fél éve nem szerepelt a kötelek között, és valószínűleg még sokáig nem fog. Sokan állítják, valószínűleg gyógyszerfüggő lett, ezért a pozitív drogteszt. A felfüggesztés december 9-én letelik, én remélem az új mintája negatív lesz. Személyes véleményem, hogy nem tesz neki jót Alberto, mert ahelyett, hogy kihúzná őt a gödörből, inkább betemeti.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.