Header Ads

Miért vesztett Sasha Banks a Roadblock-on?


A hétfői Wrestling Observer Radio adásán természetesen a vasárnapi Roadblock volt a fő téma, ahol említésre került az is, hogy Sasha Banks miért is vesztette el ismét a címet Charlotte ellen.

A hírek szerint Vince McMahon nem a legnagyobb rajongója Sasha Banks-nek, és ennek az oka nem más, mint Bayley. Vince úgy érzi, hogy nagyobb pénzt lehetne Bayley-vel keresni, mint Sasha Banks-szel. A szervezet jelenleg rengeteg pénzt fektet a Bayley ajándéktárgyakba, és ez megerősíti azt a hírt is, miszerint a WWE őt szeretne a szervezet első számú női Face karakterének. Jelenleg úgy látják, hogy sokkal jobban vevőek az emberek rá, mint Sasha-ra.

Korábban már szó esett a Bayley vs. Charlotte meccs megrendezéséről, de ez halasztásra került, hiszen a szervezet nem szerette volna, ha ez egy kisebb gálán kerül megrendezésre. A hétfői RAW után Bayley 3-0-ás vezetést tudhat magáénak Charlotte-tal szemben, ami nem mellesleg arra enged következtetni, hogy kettőjük első címmérkőzése a Royal Rumble-ön kerül megrendezésre.

1 megjegyzés:

  1. azt akkor se értem, miért volt értelme ide-oda dobálni az övet Sasha és Charlotte között....

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.