Header Ads

Miért jött vissza John Cena?


Hosszú kihagyás után az elmúlt éjjel tért vissza John Cena a SmackDown Live-ra. A chicagói adás kezdetén feltette a kérdést, miért is jött vissza?

A közönség Undertaker nevét kezdte el kántálni, de Cena (egyelőre) más célokat tűzött ki maga elé.

Elismerte, az utóbbi időszak nem igazán az ő sikereiről szólt. Az évet vállműtéttel kezdte, az Emlékezés Napjáig (amerikai nemzeti ünnep) pedig nem is láthattuk őt full-time-ban. Visszatérésekor AJ Styles-szal kezdett feud-ot, amit a SummerSlam-en a Phenomenal One nyert meg. A tizenötszörös bajnok október közepe óta filmes karrierjére koncentrált, a rajongók kezdték azt hinni, hasonló utat követ, mint amit The Rock jár kb. egy évtizede. Ehelyett most bejelentette, aki az eheti SmackDown Live-ról WWE Bajnokként távozik, azt kihívja a Royal Rumble-ön. Hogy miért? Erre azt mondta, mert ő John Cena és megteheti.

Nem végeztem, nem megyek sehova, és ki van a tököm ezzel a New Era baromsággal! Ez nem a New Era, ez a My Time Is Now Era!
 - mondta a kötelek közt állva.

A 'Soha ne add fel' azt jelenti, ha kiütnek, mint idén engem, akkor nem maradsz padlón. Felkelsz, feldühödsz és odab*szod!

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.