Header Ads

Mi történt a RAW-n? Rövid áttekintés, visszanézhető adás

Az eheti Monday Night Raw-t a New Day nyitotta, akik arról beszéltek, hogy megdöntik a Demolition rekordját, amennyiben sikerül megvédeniük a címet. Az öveket ezúttal egy Triple Threat Tag Team meccsen kellett megvédeniük a Club, valamint Cesaro és Sheamus párosa ellen. Kingston beadta a Trouble in Paradise-ot Sheamus-nek, a pin után pedig megnyerték a mérkőzést. A meccs után a színfalak mögött ünnepeltek, azonban az balul sült el, miután Xavier összepezsgőzte Stephanie McMahon ruháját. 

A következő mérkőzés Braun Strowman és Curtis Axel között zajlott, amelyet nem meglepetésre Braun nyert, majd bejelentette, hogy Zayn-t is simán elpusztítaná. 

A cirkálósúlyúak meccse Ariya Daivari és Lince Dorado között zajlott, de nem született végeredmény Gallagher közbezavarása miatt, aki Daivari-ra támadt rá. 

Ezek után jött a Rollins Report, amely vendége Kevin Owens volt. Előtte Seth bejelentette ismét, hogy Triple H-et akarja. Owens érkeztekor nem mert belépni a ringbe, helyette a rámpához vitt egy széket. Kevin bejelentette, hogy a Raw főmérkőzésén ő és partnere, Jericho kap egy lehetőséget, hogy legyőzzék a New Day-t a Tag Team Bajnoki Címért, miután Steph dühös lett a New Day-re. Megjött Jericho, aki kételkedett Kevinben, de hamar összeszólalkozott vasárnapi ellenfelével, Rollins-szal, aki sértegette őt, ezért listára akarta rakni. Chris végül úgy döntött, mégsem ezt teszi, inkább ellátja Rollins baját a legjobb barátja segítségével. Ez végül nem jött össze, mert Owens Roadblock-on való ellenfele, Roman Reigns megmentette Seth-et. Ezek után a GM Mick Foley bejelentette, hogy az adás főmérkőzése egy triple threat-té módosul, mivel az egykori két Shield testvér is a tag team cím mérkőzésbe kerül. 

A TJ Perkins vs. The Brian Kendrick meccset ismét Kendrick nyerte, így ő lett az új kihívó Swann Cirkálósúlyú övére a Roadblock-on. 

Az adás női meccse ezúttal Alicia Fox és Bayley között zajlott, amelyet könnyedén nyert Bayley. Előtte egy kedvcsinálót vetítettek le a 30 perces Iron Man Női Bajnoki Címmérkőzéshez, amelyet a Roadblock-on rendeznek meg, Charlotte és Sasha Banks között. 

Következett a Lana-Rusev szegmens, Lana úgy gondolta, hogy megmutatja mit szokott csinálni a hálószobában, de kiderült, hogy csak a múlthetire gondolt amikor férje jól megverte Enzo-t az öltözőben. Megjön Enzo társa Big Cass, aki elmondta, hogy ő nem Amore, majd a ringbe ment. Egy-két ütés után Rusev elszalad. 

Sami Zayn ezután kapott 10 percet a Roadblock-on Mick Foleytól Braun Strowman ellen, hogy bizonyítsa, hogy nem gyenge, majd könnyedén túllépett Jinder Mahal-on az adáson. 

A főmérkőzés tehát a RAW Tag Team Bajnoki Címért zajlott Jericho és Owens, Rollins és Reigns, valamint a bajnok New Day között. A végén Rollins beadja a pedigree-t Jericho-nak, de Big E kiszedi őt a ringből, Woods pedig ráfekszik a tehetetlen Jerichora és három kopogás után nyernek, így továbbra is ők a Tag Team Bajnokok, ezzel beérve a csúcstartó Demolition-t.

Az adást az alábbi linken nézheted vissza:
Itt vannak opcióid, hogy hol akarod nézni, előfordul, hogy valamelyik már nem elérhető, mert letiltották, de ilyenkor egy másikat kell megpróbálni, van jó pár lehetőséged.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.