Header Ads

Mi történt az NXT-n? Rövid áttekintés, visszanézhető adás


Az NXT eheti adása Ottawa városból jelentkezett, a műsort a sárgák Női Bajnoka nyitotta.

Asuka vs Nicole Matthews - a győztes feladással Asuka, aki TakeOver címvédése és a mostani mérkőzés után heel-nek mondható.

A backstageben Samoa Joe adott interjút, a kétszeres NXT Bajnok úgy véli, Nakamura nincs az ő szintjén, így a japánnak esélye sincs visszaszerezni az övet saját országában sem most szombaton, habár Regal ezt szeretné. Tye Dillinger lép oda, aki emlékezteti Joe-t, hogy vele fog küzdeni a mostani heti adáson. Samoa nem érti, mit keres egy ilyen ember ezen a roster-en, főle vele egy ringben. A Perfect 10 azt mondja, legalább tíz oka van, de csak egy kell - ezzel pofon vágja a bajnokot és elmegy. A dühös szupersztár utána kiabál és megígéri Tye-nak, hogy nem hagyja el lábon a stadiont.

Eric Young vs No Way Jose - a győztes Young, némi SAnitY segítséggel. Az összecsapás után Nikki Cross neki akart esni Jose-nak, amit társai próbáltak megakadályozni, a kijárat felé menet viszont visszaszökött és kiosztott neki egy missile dropkick-et a felső kötélről.

A főesemény előtt Asuka nyilatkozik az NXT riporternőjének, ahol a Női Bajnok kijelenti, nem változott a személyisége, csupán kihívást szeretne, ám mivel ő a legjobb, már nem maradt neki semmi.

Samoa Joe vs Tye Dillinger - a Coquina Clutch fogásban Tye elájult, a bíró leállította a meccset, így a győztes az NXT kétszeres bajnoka.

Ne feledjük, most hétvégén Joe meg kell védje nemrég szerzett címét a korábbi bajnok, Shinsuke Nakamura ellen a japán Osaka-ban.

Az adás végén a közönség a Perfect 10-t próbálta vigasztalni, ám ő integetve távozott. Hogyan tovább Tye Dillinger?


ww.info.n.12.1.16 by carlaslewis

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.