Header Ads

Cody Rhodes a Bullet Club-ról és a WWE-n kívüli szereplésekről

Cody Rhodes a Rolling Stone-nak adott interjút, ebből szemelvényezünk.

A Bullet Club-ról és az "American Nightmare szerepről
Kristály tisztán [sejthető volt, a Bullet Club-hoz csatlakozás]. Az American Nightmare és a Bullet Club, mostantól együtt menetel. 
Szerintem passzol hozzám ez a név. Hiszek a felemelkedésben, és az ehhez vezető kemény munkában. Persze bizonyítani kell, úgy vélem az álmok valóra válása előtt rémálmok is várnak még ránk.
Arról, kell-e a sikerhez a WWE
A legmeglepőbb tény számomra, hogy a mai pankrátoroknak nincs szüksége a WWE-re. A WWE a legnagyobb, legcsodásabb cég és ott van a WrestleMania is, minden amire a professzionális birkózók vágynak. De ma már nincs erre szükség, mert a közösségi hálók és élő videóközvetítés korában az előadók előtt új ajtók nyíltak ki. Így ahelyett, hogy háttérbe szorulnék, tovább megyek előre, azt mondom, oké, már nem csak egy WWE srác vagyok, mert láthatnak az Evolve-ban, a Ring of Honor-ben, a TNA-ben... [...] Volt egy íratlan szabálya bizniszben, ami a másod- és harmadgenerációsokra vonatkozott: fiatalon el kell menni Japánba, ha csak egy hónapra is, csak azért, hogy elmondhasd, birkóztál Japánban. De végül is egyfajta hazugság volt, mert mindent a szülőknek köszönhettek.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.