Header Ads

Bajban a 205 Live nevezetű műsor?

https://pbs.twimg.com/media/Cyev8FVXAAAut3j.jpg
Mint ismeretes, a WWE új műsorának, a 205 Live-nak a felvételei a SmackDown Live adása után történnek meg, ám mielőtt elkezdődtek volna a felvételek érdekes dolog történt.

A hírek szerint a SmackDown befejezése után tömegesen elkezdtek kivonulni a nézők, így a biztonsági szolgálat arra kényszerült, hogy az egész arénát átrendezze, és a nézőket a ring közelébe terelje.

A szervezet már korábban is tartott ettől a dologtól, konkrétan már azelőtt, hogy elkezdődött volna a műsor, és kíváncsian várják, hogy folytatódni fog-e ez a rossz szokás, de nagy eséllyel újra kell gondolniuk ezt a felvételi struktúrát. Vagy megcsinálják a felvételeket a SmackDown előtt, és utána adják le, vagy élőben adják ezt is a SmackDown előtt.

Nem csoda, hogy a műsor alatt nem lehetett nézői reakciókat hallani, hiszen a beküldött képek alapján üres volt az aréna.

6 megjegyzés:

 1. Ráadásul ha jól emlékszem rögtön a főmeccs után bevágtak egy olyan képet, hogy még Swann ünneplése között a kislányt már vitték ki a szülei a lépcsőn... Ezt nagyon benézték/benézhetik Vincék inkább vinnék vissza az egészet Full Sailbe.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Vigyék őket, ahova akarják, de ne a Full Sail-be, ők nem NXT-sek, nem kellenek oda - néhány kivétellel.

   Törlés
  2. Ott legalább volt rájuk reakció és olyanok mentek oda nézni akiket érdekelt is a show.

   Törlés
 2. Na jól kezdődik ez a műsor

  VálaszTörlés
 3. mikor jönnek rá hogy f@sztse érdekel az ugri-bugri hülyeség ? :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Csak az a baj,h ogy kéne!Mert jobb meccseket csináltak mint egyes ppv-ken main rosterek!khm khm Roman khm khm :D

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.