Header Ads

Al Snow az angolok divíziójáról, a TNA szerepéről


A WWE egykori Európa-bajnoka, Al Snow a Pancakes and Powerslams vendége volt. Az adás témája a TNA 2017-es esetleges felemelkedése volt, szóba került a kreatívok felelősségének kérdése a szupersztárok bukására nézve, és más érdekességek.

A WWE új, Egyesült Királyság béli divíziójáról:
Nagyszerűnek tartom. Van jó néhány tehetség a briteknél, nekem is van egy pankrátor iskolám Londonban. Rengeteg még fel nem használt tehetség van, és most kivételes lehetőség tárul eléjük, hogy egy nagyobb platformon is megmutassák mit tudnak, köszönhetően a Network-nek. A WWE-nek ez kiváló marketing. Olyan tartalmat adnak, ami bejárja az Egyesült Királyságot és innentől egész Európát. Ezenkívül könnyebben felfedezhetik a tehetségeket, akiket később felhívhatnak a main roster-be. Csak pozitív gondolataim vannak róla.
Arról, hogy a TNA-nek meg kell maradnia:
Istennek hála kilenc életük van. Mihez kezdenénk, ha a piacon csak a WWE szerepelne és senki más? Ha nem lenne alternatíva, nem lenne választás, nem lenne semmi más? Mármint, abból kinek lenne haszna? A pankrátoroknak nem lenne jövedelmező, ahogy a WWE-nek sem, a rajongóknak semmiképp sem, mert elvesztenénk minden olyan lehetőséget vagy kreativitást, azt a varázst, amit a TNA és mások megtestesítenek. Ha több szervezet lenne, azzal a biznisz egészét erősítenénk, ahelyett, hogy csak egy opciós van, a WWE. A WWE nem fogja strapálni magát, ha nincs benne verseny. A TNA nem ellenfél, de azért mégis csak valami afféle.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.