Header Ads

WrestleMania 33: Két nagy legenda pályázik a The Undertaker elleni mérkőzésre!


Egyre több pletyka lát nap világot a WrestleMania 33-ról és ahogy előre haladunk egyre tisztább képet kapunk arról, hogy mit várhatunk. Goldberg is visszatért, hogy élvezhesse a rajongók reakcióit. A WWE számos nagyszerű sztorivonalat készít és még egy nagyon izgalmas dolog is megtörténhet.


Rengetegen beszélnek arról, hogy vajon milyen formában lehet The Undertaker a napjainkban. Ő minden idők egyik legjobbja és visszavonulásakor elmondhatja majd magáról, hogy több évtizedet is a bizniszben töltött. Nagy esély van rá, hogy még egyszer láthatjuk őt a ringben a WrestleMania 33-on. A Halottember pár napja teljes öltözetben szerepelt a Cleveland Cavaliers szezonnyitányán és láthattuk, hogy nincs lerobbanva mint ahogy azt hetek óta pletykálták. A Wrestling Observer szerint a WWE egy nagyszerű mérkőzést állít össze neki. Az egyetlen gond ezzel, hogy Goldberg egyenlőre csak egy mérkőzésre szerződött le a céggel. Jó lenne, ha a WWE-nek sikerülne több meccsre leszerződtetni őt, hisz őszintén ki nem szeretné őt látni The Undertaker ellen. Annak idején mindkét szupersztár a pankráció két top neve volt. Néhány új rajongó valószínűleg nem tudja, hogy ki az a Goldberg, de a szervezet próbálja felhozni az ő ismertségét.


Más források azt mondják, hogy Sting szeretne megmérkőzni The Undertakerel a WrestleMania 33-on. Stingnek nyaksérülés miatt az év elején kellett visszavonulnia, de szeretne még visszatérni a ringbe. Mindezek csak pletykák természetesen.

Goldberg aláírhat egy multi-meccs szerződést csak azért, hogy megküzdhessen The Undertakerel a WrestleMania 33-n. Vagy talán Sting lesz az a személy aki összecsaphat a Sírásóval. Esetleg a korábban többet emlegetett Cena. 

Te melyik mérkőzést választanád?

7 megjegyzés:

 1. "The Undertaker returns on November 15th for the 900th episode of SmackDownLIVE!"

  VálaszTörlés
 2. Egy három az igazság meccs Undertakers vs Sting vs Goldberg lenne a legjobb. Így mindenki láthatja a kedvencét szerepelni. A WM meg pont a legjobb lehetőség erre. Természetesen ez a saját véleményem.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ez egy nagyon jó ötlet én szívesen megnézném hisz mindhárom pankrátor kedvenceim között van.

   Törlés
 3. Én már nem erőltetném az 1v1 meccseket Taker-nek. Egyedül már nem tudja úgy elvinni a show-t, mint régen. Inkább egy Tag meccsbe vagy valamilyen 3-as 4-es meccsbe tenném be.

  VálaszTörlés
 4. Jókor akarják összehozni az Undertaker vs Goldberg-et amikor már megtört a streak....

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.