Header Ads

Tovább nő a baj a TNA-nél!

Nincs elég baja a TNA szervezetének az állandó pereskedésekkel, és feljelentésekkel - amiket a ki nem fizetett számlák miatt kapnak, a Challenge TV hivatalosan is bejelentette, miszerint 2017 januárjától  nem fogják tovább sugározni a szervezet adásait az Egyesült Királyságokban.

http://4.bp.blogspot.com/-5MCrHHkfHkY/UQ0khTHpYPI/AAAAAAAAIPU/JInU6Dt1ORk/s1600/tna-uk-challengetv.jpg

"Tudjuk, hogy sok TNA rajongó csalódott lesz, de szeretnénk ha tudnátok, hogy 2017 januárjától már nem a Challenge TV lesz az otthona a TNA adásainak Angliában. A TNA hatalmas szerepet játszott az elmúlt években a csatorna történelmében, a közösen rendezett edzőtáborok, és az angliai túrnék miatt.

Büszkék vagyunk, hogy mi juttattuk el a TNA adásait az angliai rajongóknak, és minden tiszteletünk a TNA-nek, és a szervezet rajongóinak. A TNA tele van tehetségekkel, és tudjuk, hogy remek dolgokat fognak még véghez vinni. Minden jót kívánunk nekik!" - jelentette ki a Challange TV

Ez kifejezetten rossz hír a szervezetnek, hiszen a Challange TV volt az egyik legnagyobb bevétele a TNA-nek, és ezen szerződés megszűnésével az amúgy is kilátástalan helyzet még tovább romlott.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.