Header Ads

The Undertaker a SmackDown Live része lesz!

Képtalálat a következőre: „undertaker”
Lassan négy hónap eltelt a WWE Draft óta, sokan meg is feledkeztek arról a kérdésről, hogy The Undertaker valójában melyik műsorhoz is fog tartozni, ám most úgy látszik a választ maga a halott ember adta meg!

Mint azt a tegnapi SmackDown Live adáson láthattuk, Edge visszatért, és megtartotta a Cutting Edge nevezetű műsorát, amelynek a vendége a SmackDown csapat (AJ Styles, Dean Ambrose, Randy Orton, Bray Wyatt és Shane McMahon) volt, akik a vasárnapi Survivor Series-re készülnek, amikor nem várt vendég érkezett a ringhez.

Taker, aki egyből kiemelte, a SmackDown-nak nem is lehetne jobb vezetője, mint Shane McMahon, hiszen a műsornak egy olyan ember kell vezetőnek, aki nem ismer félelmet.

Majd folytatta, neve már nem jelent egyet a WrestleMania-val, és nem ez fogja meghatározni, hogy ki is ő valójában. Azért tért vissza, hogy lelkeket ragadjon magával, és sírokat ásson. Undertaker a Survivor Seriesen született, és mindig a SmackDown volt az otthona. "A SmackDown Live csapatnak nincs félni valója a Survivor Series-en, ám ha elbuknak akkor a halottember fog eljönni értük. A RAW csapat pedig békében fog nyugodni vasárnap este." - jelentette ki mielőtt befejezte a promoját.

A kijelentése után arra lehet következtetni, hogy Taker-t a jövőben a SmackDown műsorain lehet majd látni.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.