Header Ads

Survivor Series - Eredmények

Túl vagyunk a Survivor Seriesen, amely azért tartogatott magában meglepetéseket. Fussuk hát át, mi is történt az éjjel!


Női Survivor Series mérkőzés
A mérkőzés előtt Nikki Bella nem jelent meg a bevonuló zenéjére, s mint kiderült, valaki helybenhagyta a backstageben, így nem tudott ringbe lépni. Helyét Natalya vette át.
Előzetesen a RAW tűnt esélyesebbnek, és ezt igazolták is a lányok. Nia Jax egymaga helyre rakta a SmackDown női mezőnyét, ám sikerült Beckynek fogást találni rajta, méghozzá a Submission mozdulatával, amellyel sikeresen kiejtette az addig domináló powerhouset. Ezután felpörögtek az események, a végére Bliss és Lynch maradt Charlottetal és Bayleyvel. A vörös lányok hozták a kötelezőt, és kiejtették a kékeket, miután Bayley kopogtatta Beckyt.
A mérkőzés után Charlotte keményen helybenhagyta a huggert, majd távozott az arénából.
RAW 1:0 SmackDown

Interkontinentális bajnoki címmérkőzés
The Miz vs Sami Zayn
Nem volt rossz összecsapás, Zayn irányított inkább, de mint tudjuk, Maryse mindig képes fordítani. Sami Miz saját submission mozdulatát alkalmazta az A-listás szupersztáron, és megszólalt a gong. Maryse volt az, aki ezzel a figyelemeltereléssel kizökkentette az egykori El Genericot, majd Miz egy gyors fordítással megvédte a címet.
RAW 1:1 SmackDown

Tag Team Survivor Series mérkőzés
A legnagyobb meglepetés a New Day idő előtti kiejtése volt, amiről az Uso srácok gondoskodtak. Szinte végig fej fej mellett haladtak a meccs folyamán, a végére pedig az Usok, valaint Sheamus és Cesaro furcsa párosa maradt. Rengeteg kirúgás, fordítás, de Cesaro sikeresen vette az akadályt, és befejezte a mérkőzést.
RAW 2:1 SmackDown

Középsúlyú bajnoki címmérkőzés
Brian Kendrick vs Kalisto
Végig pörgős meccset hoztak össze a srácok, de az összecsapás nagy részében azért a bajnok dominált. Mikor már Kalistonak sikerül fordítania egy kicsit a meccs menetén, akkor következik a mérkőzés meglepetése, érkezik Baron Corbin, aki kiosztja Kalistonak az End of Dayst, se ezzel a kék brand sikertelen kísérletet könyvelhetett el a Cruiserweight Division megszerzésére.
RAW 3:1 SmackDown

Férfi Survivor Series mérkőzés
Nos, ez az összecsapás mindenképp helyet kap (nálam legalábbis) az idei TOP 5 mérkőzés között. Mindkét csapat igazán kitett magáért, de a feleket ismerve ez elvárható volt. Nagy meglepetésre először Ambrose esett ki, mikor összetűzésbe keveredtek AJ-vel, és így könnyűszerrel kopogtatták, majd a következő Braun Strowman, akit kiszámoltak, mivel Ellsworth lefogta a lábát, és nem tudott visszaérni 10-ig. Ezt természetesen megtorolta egykori ellenfelén, majd távozott. Kevin Owens Jericho listájával támadt, ami miatt diszkvalifikálták, ezután pedig szinte azonnal Jericho is távozott. Kettő a négy ellen maradtak a RAW egyköri Shield tagjai, majd Shanet gyötörték hosszasan, ami után egy rosszul irányzott Spear következtében a bíró leintette, hiszen nem látta alkalmasnak a folytatásra. Visszatért Ambrose, aki AJ-re támadt, majd az egykori testvérek összefogtak és együtt küldték az asztalra a WWE bajnokot. Styles kiesett, Ambrose pedig elégedetten távozott.
Roman és Seth szemtől szemben állt a Wyatt Familyvel, mikor váratlanul Luke Harper is megjelent. Gyorsultak az események, majd kaotikus befejezés következett. Rollins kiesett, Reigns egyedül maradt. Úgy tűnt, tudja tartani a lépést, ám mikor Wyattnek kiosztotta volna a Speart, Orton feláldozta magát, ami után Wyatt Sister Abigailje után a SmackDown csapata képes volt megszerezni a győzelmet.
RAW 3:2 SmackDown

Goldberg vs Lesnar
Megtörtént, amire valószínűleg senki sem számított. Lesnar hamar dominálni akart, mikor felkapta a legendát, ám egy erőteljes lökést követően földre is került, ami azért nem megszokott nála. Spear outta nowhere, majd még egy spear... Az aréna hangos Goldberg chanttel reagál, majd jön a Jackhammer, Lesnar pedig mindössze kevesebb, mint másfél perc alatt elvesztette a mérkőzést.
Mindenki megdöbbent, majd az egykori profi focista a családjához sietett, a fiával pedig a ringben ünnepeltek.

8 megjegyzés:

 1. Azt hittem a WWE ettől mélyebb szintre nem tud süllyedni,de tévedtem (megint) Egyszerűen nem akartam hinni a szememnek amikor Lesnar meg Goldberg lenyomott egy meccset másfél perc alatt.Ez mégis mi a jó büdös franc lett volna?Mindenki annyira várta ezt a mérkőzést és abban bíztak hogy jobb lesz mint a WM meccsük errefel ledarálnak egy írtó fos meccset....Hihetetlen hogy a WWE képes ilyen iszonyat szánalmas és pofátlan dolgokra.Lényegében kizsebelték a rajongókat.Nem véletlenül hagytam abba a WWE nézését,mert egyszerűen hányingerem van Vince idióta üzletpolitikájától

  Ma tényleg szégyen WWE rajongónak lenni.Szó szerint vicc és hányinger az egész.Ezek amit csinálnak a pofátlanság netovábbja.Annyira alacsony szinten vannak már hogy ettől még a WCW is jobb volt

  VálaszTörlés
 2. Mit akarsz? A WWE összehozta ezt a kiváló meccset. Két magaerős ikonnal. Lesnar nem is nagyon mert kiállni Goldberg ellen. Le is akarta Heyneman beszélni Goldberget a meccsről, mert Brock érezte, hogy volumenekkel jobb nála Bill. Nem igaz a hír, hogy barátok. Útálják egymást. Ma Lesnar ennyit tudott. Két spears után egy finishing move ennyit tud művelni. Goldberg volumenekkel a legjobb ma is.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, és végre Lesnar megkapta ami neki jár.Valamint tudom ,hogy ez csak egy meccs volt Goldbergnek,de én ebben egy esetleges 3. meccset érzek.

   Törlés
 3. hát ez baromi nagy szemétség volt
  egyszerűen nem tudom hova tenni
  brock évekig dominált olyanokat vert laposra, mint cena orton undertaker erre bill goldberg 2 perc alatt lenyomja
  bereklámozzák a wm 20 visszavágóját és kapunk 3 mozdulatot emberek
  mit gondolt vince?
  ezzel nem csak brock hitelességét dobta ki a kukába, amit 3 évig épített, de ezt az egész storyt is ami arra épült, hogy a csereke láthassa apucit birkózni...
  hát...látta
  bár már 50 éves nem tudott volna olyan teljesítményt nyújtani, mint anno, de ez akkor is rohadt nagy szemétség volt
  de még mindig jobb, mint ha brockkal csinálták volna ugyan ezt
  akkor szerintem a fél világ idegbajt kap és a rawra már fegyverekkel mennek

  VálaszTörlés
 4. de a félreértések elkerülése végett
  nagyon örülök hogy brockot végre lenyomta valaki
  annak nem hogy így
  mert én meccset akartam látni
  nem 2 speart meg egy jackhammert

  VálaszTörlés
 5. Nem értem én az embereket.... de tényleg.. Eddig az volt a baj, hogy Brock veretlen most meg az, hogy kikapott!!! GOLDBERG!!!! GOLDBERG!!!! GOLDBERG!!!! GOLDBERG!!!! GOLDBERG!!!!

  VálaszTörlés
 6. két hatalmas név között, egy 2 perces meccset írnak?? normálisak ezek? felvagyok háborodva... ez mi a rák volt? szégyen...

  VálaszTörlés
 7. Komolyan.A nagy BROCK LESNAR aki megverte a WM-án a veretlen UNDERTAKERT,most kikap egy 2 perces meccsben GOLDBERGTŐL?XD XD XD

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.