Header Ads

Survivor Series 2016 - Beharangozó

 A Brand Split óta ez az első gála, amelyen mindkét adás rostere szerepelni fog. A Survivor Series az egyik legrégebbi PPV, számos mára már legendává vált szupersztár karrierje kezdődött itt, elég csak megemlíteni a Shieldet, Kurt Anglet, vagy magát The Undertakert. Nos, a két brand egy elég jó cardot rakott nekünk össze, vágjunk is bele, hogy mire számíthatunk vasárnap éjszaka!


Cruiserweight Championship
Brian Kendrick (C) vs Kalisto

Kendricknek rengeteg meccs után sikerült elhódítani az övet Perkinstől, azóta viszont magabiztosan tartja azt. Eddigi talán legnehezebb feladata áll előtte visszatérése óta, hisz a korábban Rybacket is többször verő Kalisto lesz az ellenfele. Kikötés is van a mérkőzésre, amely szerint ha Brian megvédi az övet, úgy a RAW-n maradnak a középsúlyúak, ha viszont a mexikói diadalmaskodik, úgy a komplett Cruiserweight Divison költözik a SmackDown Livera. Ez lenne az ésszerűbb, mivel a WWE Network vadonatúj műsora, a 205 épp a kék adás után kezdődik.
Tipp: Kalisto


Intercontinental Championship
The Miz (C) vs Sami Zayn

Váratlanul ért mindenkit Ziggler övvesztése, amely a gála előtti utolsó SmackDownon történt. Mindenki elkönyvelte már a Ziggler-Zayn mérkőzést, amely igen jónak ígérkezett, de panaszra még így sincs okunk. Maryse visszatérése óta Miz talán karrierje legjobb futását produkálja és nem valószínű, hogy ez a meccs is tiszta lesz. Emlékezhetünk Daniel Bryan kijelentésére, miszerint örülne, ha a WWE legnézettebbje a vörösbe öltözne, helyére pedig Cesarot, valamint Zaynt említette meg. Nos, ha minden lehetséges, így az is, hogy Zayn viszi az övet, de valahogyan helyet is cserélnek, így két legyet egy csapásra. Nem marad midcard öv nélkül Shane-O-Mac műsora, valamint Zayn is megkaphatja az őt illető helyet a rosteren.
Tipp: Sami Zayn


Team RAW (SAWFT, The Club, The Shining Stars, Cesaro & Sheamus, The New Day) vs. Team SmackDown Live (Heath Slater & Rhyno, Hype Bros, American Alpha, The Usos, Breezango)

Talán ez a legmegjósolhatatlanabb a tradicionális SS meccsek közül. Papíron talán kicsit erősebbnek tűnik a vörös csapat, de a kékek sem a tehetségtelenségükről híresek. Mindkét oldal egyaránt rendelkezik olyan pankrátorokkal, akik képesek meccseket eldönteni, valamint látványos csatákat tudnak hozni, tehát unatkozni semmiképp sem fogunk. 
Tipp: Team RAW


Team RAW (Charlotte Flair, Bayley, Nia Jax, Alicia Fox & Sasha Banks) vs. Team SmackDown Live (Becky Lynch, Nikki Bella, Carmella, Alexa Bliss & Naomi)

A legsimább Survivor Series mérkőzés lehet, hisz a RAW csapatában talán egyedül Fox mondható gyenge pontnak, míg a szmeki hölgyeinek nagy része nem a hatalmas győzelmeiről híres. Nia Jax egyetlen igazi női powerhouseként valószínűleg hengerelni fog, valamint a Four Horsewomen közül három a vörös csapatnál van. Egy szó, mint száz, nem ez lesz valószínűleg az a meccs, ahol az izgalomtól körmöt kell majd rágni. Natalya talán okozhat egy kis kavarodást, hiszen edzőként van jelölve, de más váratlan dolog talán nem történik. 
Tipp: Team RAW


Team RAW (Kevin Owens, Chris Jericho, Braun Strowman, Roman Reigns & Seth Rollins) vs. Team SmackDown Live (AJ Styles, Randy Orton, Dean Ambrose, Shane McMahon & Bray Wyatt) 

El is érkeztünk a főmérkőzéshez, amely a férfiak tradicionális meccse lesz. Baron Corbin furcsa sérülése után Shane McMahon állt be csapatába, hogy oroszlánként vezesse előre seregét a győzelem felé. Nem is elképzelhetetlen, és ne feledjük, hajtja őket Undertaker ígérete is, miszerint ha elveszítik az összecsapást, úgy kezdhetnek rettegni a haragjától. Orton és Wyatt furcsa párosa szinte tökéletesen működik, Styles ugye Styles, nincs mit magyarázni, Ambrose és Shane pedig emberfeletti szívósságukról híresek, tehát a lecke fel van adva a vörösöknek, ahol azért szintén nagy nevek vannak. Owens és Jericho összeszokott páros, ők ketten jól tudnak együtt dolgozni. Seth és Roman szintén kezd újra egymásra találni, ezt az építész is elmondta, hogy nem tudják mire képesek Romannel, ha egy oldalon vannak. Van még egy Strowman, aki elég nagy pushban van, mióta dobta a családot, és a RAW adásain szerepel. Kicsit erősebb összefogás tapasztalható a SmackDownnál, ahol a kabala, James Ellsworth okozhat még valami kis bonyodalmat. 
Tipp: Team SmackDown Live.


Szerinted milyen eredmények fognak születni a gálán? 

8 megjegyzés:

 1. Lesnar vs Goldberg meccset nem látom, vagy az azért nincs itt, mert nem SD vs Raw meccs?

  VálaszTörlés
 2. Igen ezért maradt le, a Goldberg vs. Lesnar mérkőzés beharangozója külön cikkben érkezik estefelé.

  VálaszTörlés
 3. Szerintem nem lesz az olyan papirforma a NOI tag meccs!:)
  Hiszen szinte az ozzes talalkozott mar az Nxtben es jopar dolog tortent mar ott is!:)

  VálaszTörlés
 4. Az én tippeim!
  Kalisto:Mert a cirkálokat át akarják rakni a smackdownra! Bár sajnálom Kendriket hogy ilyen hamar bukja az övet dehát na!
  Sami Zayn:Az biztos hogy jó mérkőzést fogunk látni!
  Raw Tag Team Csapat:Erősebnek tűnik egykicsit a Club miat meg sheamus cesaro csapat is még friss de majd meglatjuk!:)
  Raw womens team: erősebbnek tűnik
  Smackdown Csapat:Taker miatt kéne nyerniük meg van egy olyan érzésem hogy nem véletlenül raktákbele Shane Mcmahont!
  Goldberg:Csunya lenne a ha vesztene meg már akor Brock túl megállithatatlanak tűnik majd! Szerintem nem ezért tért vissza!

  VálaszTörlés
 5. A draft óta nem is ez az első olyan gála amelyen mindkét brand rostere képviselteti magát(pl. SummerSlam)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Amúgy:
   Kalisto
   Zayn
   Team Raw(női)
   Team Raw(20-as)
   Team Smack Down(10-es)

   Törlés
 6. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 7. sami nem nyerhet
  a kékek nem maradhatnak mid carder cím nélkül, bár felvetetted a cserét, de sokkal valószínűbb egy sima miz győzelem és utána folytatódhat a ziggler-miz az övért
  nem kell ezt túlbonyolítani
  kalistoban reménykedem, nagy lökés lenne az sd nek, de semmi sem biztos, lehet hogy teljesen elkülönítik őket
  az viszont biztos, hogy az sd férfi csapat ki fog kapni
  taker ígérete után ez egyértelmű
  azzal a taggal fogja megkezdeni a feudot, aki miatt kikapott a csapat
  itt a kékek nem nyerhetnek
  de az egyiket biztos megfogják
  a női nem lenne hiteles, hiszen hiába nikki és becky a raw csakat még így is sokkal dominánsabb
  szerintem a tag team meccset fogja vinni az sd
  a másik kettőt a raw
  a lesnar goldberget pedig sajnos brock..

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.