Header Ads

Mi történt a TakeOver: Torontón? Áttekintés, visszanézhető adás


És az NXT bevette Kanadát, pontosabban Torontót. Több, mint 12 ezer ember előtt vonult be az Air Canada Centre-be a dicsőséges Bobby Roode, hogy megnyissa a sárgák Survivor Series hétvégére hirdetett TakeOver-ét. Említsük meg, Roode és Dillinger is hazai közönség előtt szerepel. A közönség inkább a face perfect 10 mellett állt.

Bobby Roode vs Tye Dillinger - a győzelmet Bobby szerezte meg a DDT után, túlzottan mégsem ünnepelt vele a tömeg, inkább Tye-nak köszönték meg az előadást, így a Perfect 10 kisebb ovációval távozott az arénából.

A szünet után láthatjuk, hogy Asuka melegít az öltözőben. Az eddig veretlen Női Bajnok a 6 év után visszatérő Mickie James ellen készül megvédeni címét.
Előtte viszont a Dusty Rhodes Tag Team Classic döntője következik, ahol az Authors of Pain menedzsere, Paul Ellering a ring fölé lesz zárva egy kalitkába, William Regal elrendelésére, hogy ne tudjon közbeavatkozni.

The Authors of Pain vs TM61 - a győztes a Last Chapter után, és ezzel a 2016-os év Dusty Rhodes Ta Team Classic győztese az Authors of Pain. A díj átadásakor a Rhodes családot Goldust képviselte, mellettük ott volt még Triple H és William Regal, akik gratuláltak.

#DIY vs The Revivals (2 outta 3 falls a Tag Team Címekért) - az első fall-t a Revivals szerezte a Shatter Machine után, a másodikat és a harmadikat a DIY, először a Super Kick - Knee Strike kombóval, majd feladással. Ezzel az NXT új Tag Team Bajnokai Johnny Gargano és Tommaso Ciampa.

Mickie James vs Asuka - a Crossface-ben Mickie kénytelen volt kopogni, így továbbra is Női Bajnok nulla vereséggel Asuka. A meccs után a kihívó kezet nyújtott, de a bajnok nem fogadta el, helyette magasra emelte a címét, majd távozott.


Samoa Joe vs Shinsuke Nakamura - a főmérkőzés győztese, és ezzel az első kétszeres bajnok az NXT történelmében Samoa Joe. Ezen kívül a nyolcadik és tizedik bajnok. Nakamura veresége akkora sokkot váltott ki  jelenlévőkből, hogy még a rendezők is véletlenül Joe korábbi zenéjét kezdték el játszani, de aztán korrigálták a hibát.


1 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.