Header Ads

Mi történt a SmackDown Live-on? Rövid áttekintés, visszanézhető adás (2016. november 1.)


A kék csapat adása a New Jersey-i Newark-ból jelentkezett, a show-t pedig az az ember nyitotta, aki elmondhatja magáról azt, amit rajta kívül senki, hogy egymás után kétszer is képes volt legyőzni a WWE Bajnokát, AJ Styles-t.
James Ellsworth szomorúan sétál végig a rámpán a kötelek közé, majd bánatos arccal kezdi:
Szeretném megragadni az alkalmat, hogy megköszönjem Shane McMahon-nek és DAniel Bryan-nek, hogy megadták nekem a lehetőséget, hogy elétek járuljak itt a SmackDown Live-on és elbúcsúzzam tőletek. - természetesen azonnal jön a no chant, a közönség nem engedi el - A múltheti tetteim után képtelen voltam aludni, alig ettem valamit, nem tudom túltenni magam rajta, nem élhetem tovább az életem rendesen, amíg nem tudtam elmondani Dean Ambrose-nak, mennyire sajnálom. Tehát Dean, kijönnél most kérjek, hogy megpróbáljam jóvátenni?
Érkezik is a Lunatic Fringe:
James, kis barátom, pajtásom, az én kis kedvencem... Volt időm gondolkodni ezen az egészen, végig gondoltam, miképp téphetném le a fejedet a puszta kezemmel. De ahogy nézel azokkal a kiskutya szemeiddel és olyan arcot vágsz, mint ET, nem tudok tovább haragudni rád. James, ez az én hibám, én hoztalak ki a ringhez, nem kell bocsánatot kérned.
Ellsworth így reagál:
Dean, kérlek, azok után, amit tettél értem, ez a legkevesebb, hogy bocsánatot kérjek. Mármint, neked köszönhetően két győzelmet tudhatok magaménak AJ Styles felett. És hogy hálálom meg? Elvesztem az eszem és elbaltázom a te lehetőségedet, hogy közelebb kerülj a WWE Világbajnoki Címhez. Én harcolni jöttem a SmackDown Live-ra, de ez nem az én harcom volt, most már tudom. De azt is tudom, valamennyi ember két kezével képes hibát véteni.
Dean:
Semmi gond. Ami történt, megtörtént, de meg kell ígérned valamit. Figyelj, soha, de soha, de, soha, de soha... - vajon mire utalhatott? - De most komolyan, soha többé ne kerülj az utamba. Érted?
James:
De Dean, hát kérlek... Ha tudnék építeni egy időgépet és visszatekerném az időt, hogy megváltoztassam a dolgokat, megtenném. De én nem vagyok időutazó, Dean... Minden amit tehetek, hogy szemedbe nézek és elmondom, mennyire sajnálom.
AJ Styles érkezik, akit a publikum először face reakciókkal köszönt:
Álljunk csak meg egy pillanatra. Ez valami vicc? Most komolyan bocsánatot kérsz, James? Mi a frászért kérnél te bocsánatot pont Dean Ambrose-tól? Minek? James... Fogjátok már be egy kicsit! - ez a tömegnek szólt, akik a nevét kántálták - Nem látod, hoy mi történik az utóbbi hetekben? Ti pedig fogjátok már be egy pillanatra, tudom hogy hívnak, de most James Ellsworth-szel szeretnék beszélni. James, nem veszed észre mit csinál veled ez az alak? Nem, nem segít neked, hanem kihasznált téged ezekben a hetekben. James, idenézz rám, ha hozzád beszélek! Ez az amber csak kihasznál, kicsit sem tisztel téged, én több tiszteletet tanúsítok irántad, mint ő. És a kettőnk meccse az én címemért, azt hittem könnyű menet lesz, gyorsra és fájdalommentesre tervezte. De itt áll melletted a srác, aki miatt nagyobb pofonokat kellett adnom neked. Miatta kellett keményebben arcon rúgnom téged, miatta lettem diszkvalifikálva, erről nem te tehetsz, hanem ez az alak! Nem tartozol nekem, izé...neki bocsánatkéréssel. Hanem köszönettel tartozol nekem, mert miattam hordják az emberek a pólót, amin a te arcod van! [...] Tulajdonképp az egész karrieredet köszönheted nekem.
Ambrose lép oda:
Tudod mit szeretek James-ben? Hogy kemény srác, őszinte és keményen küzd, nem csal és válassza a könnyebb utat, mint te!
Ellsworth próbálja szétválasztani a két szupersztárt, aminek az lett a vége, hogy ő is és Dean is földre kerültek, AJ pedig távozott.

Daniel Bryan sétál a folyosón, mikor belefut a bocsánatért könyörgő James-be és a fejét fájlaló Ambrose-ba. Ellsworth nem akarja megérteni, hogy azzal tehet a legtöbbet, ha nem tesz semmit, és nem is kell mondania semmit. A GM ad még egy utolsó lehetőséget a Lunatic Fringe-nek Styles ellen, ahol ha nyer, kihívó lesz. Felhívja James figyelmét, hogy eszébe se jusson a ringhez menni, bármi is történik.

Randy Orton vs Kane - a győztes a Vipera, a Wyatt Family segítségével. A mérkőzés diszkvalifikáció nélküli volt.
Alexa Bliss & Carmella vs Becky Lynch & Nikki Bella - Alexa tudta két vállra fektetni a bajnokot a DDT után.
A heelek ezután mikrofont kérnek, és üzennek a RAW lányainak, főképp Bayley-nek és Charlotte-nak, majd kijelentik, Nikki Bella át kellene adja Carmella-nak a kapitányi pozíciót, hogy ő vezesse a kék csapatot, mert ő és Alexa dominálnának a vörösökkel szemben. Staten Island hercegnője ezután a kihívót Becky elleni stratégiájáról kérdezi közelgő címmérkőzésükre:
A jövőhét deja vu lesz Becky Lynch-nek, mert a kis 15 perces hírnevének vége lesz, akárcsak a kis szánalmas tündérmeséjének. Becky, nyugodtan tekinthetsz engem a WWE gonosz boszorkányának, jövőhéten Glasgow-ban a kezeim között leszel! És a SmackDown Női Címe is!

Naomi érkezik Bryan-hez és Shane-hez, akik örömmel jelentik be, hogy ő lesz a RAW elleni női csapat ötödik tagja Carmella, Alexa Bliss, Nikki Bella és Becky Lynch mellett. Mikor a lány távozik, a vezetők arról beszélnek, kellene valaki, aki irányítja a dolgokat, ekkor Natalya lép oda, aki felajánlja, hogy lenne a lányok edzője, amit elfogadnak.

American Alpha vs The Spirit Squad - a győztes Jordan és Gable, így a kék tag team csapatot erősítik Slater és Rhyno, valamint a Hype Bros mellett.

Miz és Maryse köszöntenek minket a Miz TV-ben. A volt Interkontinentális Bajnok eheti vendége Daniel Bryan. Miz azt ígéri, megpróbálja félretenni a múltat és újságíróként kezelni a helyzetet, a Survivor Series-re koncentrálva.
A GM érkezik, a műsorvezető viszont nem tudja elkezdeni a show-t, mert a publikum a vendége nevét kiabálja. Miz próbál maróan szólni Daniel felé, aki figyelmezteti, egy szavába kerül törölni az adásnak ezt a szegmensét. Rátérnek a PPV-re. Bryan megnevezi az eddig kvalifikált tag team-eket, ahol két hely még szabad, a műsorvezető viszont inkább az 5 az 5 ellen kieséses mérkőzés csapatáról érdeklődik.
Daniel és Shane nagyon sokat gondolkodtak azon, kik lesznek kék csapat férfi tagjai, és erre jutottak: Randy Orton, Baron Corbin, Bray Wyatt, Dean Ambrose, valamint egy bajnok - Miz feláll székéből -, a WWE Világbajnok, AJ Styles. A műsorvezető meglepődik, hogy pont ő nem fért bele a keretbe, pedig azt hitte ő lesz a kapitány. Ehelyett fel sem merült a neve. Miz szerint ez megalázás, embertelen cselekedet, hogy a saját műsorán, a felesége előtt így lejáratják. Úgy érzi, a GM féltékeny rá, és ezért a lehetőségek SmackDown Live-ján mindenkinek jár esély, csak neki nem.
Bryan azt mondja, hazudott, mert valójában felmerült Miz neve. de elvetették, mert olyan szupersztárokra van szükség, akik nem riadnak vissza a harctól, bármikor képesek küzdeni. A korábbi interkontinentális bajnok viszont azt bizonyította be, hogy fél küzdeni, amikor elutasította Dolph Ziggler ajánlatát az azonnali visszavágóra.
A műsorvezető úgy látja, ez a SmackDown Live csapat halálra van ítélve, ő pedig igenis tud harcolni, nem riad vissza, a GM-mel ellentétben. Azt javasolja Daniel-nek, menjen vissza John Cena házába és szerepeljen  Total Bellas-ban, mert már csak erre jó.
Bryan bepöccen, mire Miz távozik a ringből, de a szavakat nem ússza meg főnökétől, mik szerint nem a birkózás megy neki a legjobban. Azt mondja rendben, üljön csak le a kommentátorokhoz és bízza a csatákat az igazi szupersztárokra. Rajta kívül rengetegen vannak, akik még lehetőségekre vágynak, és vele ellentétben tennének is érte, ezért most megkapják a lehetőséget, mert nyílt kihívás következik az Interkontinentális Címre.

Dolph Ziggler vs Curt Hawkins - a győztes és továbbra is Interkontinentális Bajnok egy villámgyors összecsapás után Dolph Ziggler. A címvédő ezután elmondja, bár Miz nem tartja őt igazi harcosnak, ő kitartóan küzdött, sőt az egész karrierjét tette fel címére. De küzd tovább, és mivel a Survivor Series közös PPV a RAW-val, a volt bajnok pedig úgyse kért a lehetőségből, november 20-án kész kiállni bárkivel a vörösek csapatából. Miz ennek nem örül. Ne feledjük, ez az egyetlen közös PPV idén, tehát ha ott elveszíti az övet valaki ellen a RAW roster-éből, akkor a SmackDown Live is elveszíti azt.

A backstageben Dean Ambrose-t kérdezik a közelgő mérkőzésről. A korábbi WWE Bajnok leszögezi, most nem úgy lesz, mint legutóbb, Ellsworth nem lesz ott a kötelek mellett. James közben megjelenik a háta mögött, arról érdeklődik, van-e valami esélye annak, hogy ott lehessen a ringnél. A válasz nem, inkább egyen halloweeni cukorkákat - javasolja Dean.

The Headbangers vs The Usos - a győztesek az Uso-k, amivel ő is kvalifikálták magukat a kék tag team-ek közé.

Egy sötét helyen vagyunk, ahol Bray befogadja Orton-t a Wyatt Family-be. Randy azt mondja, születésekor az ördög súgott valamit a fülébe, a fényt pedig a sötétség mutatta meg neki. Ezután egy istennek nevezte Bray-t, majd a szeme elkezdett világítani. A családfő nevetett.

A főmérkőzés előtt Ambrose kikíséri Ellsworth-t az épületből, hogy ne tudjon a ringhez jönni. Azt mondja, majd keresni fogja. Arra hivatkozik, James könnyen megsérülhet, amiért neki kellene felelnie.

AJ Styles vs Dean Amrose - a főesemény közben, ahogy arra számíthattunk, megjelent James Ellsworth. Dean próbálta elküldeni, ezzel viszont majdnem veszített. Érkeznek a biztonságiak, akik elől James elszalad, körbefutja az arénát. AJ erre figyel, így Ambrose kettőig lent tudja tartani.
Ellsworth és a biztonságiak hamarosan visszajönnek, a bajnok pedig megtámadja a kisembert. A ringbe visszalépve készül a Phenomenal Forearm-ra, de a Lunatic Fringe hárít és a Dirty Deeds után megnyeri a mérkőzést, amivel ő lett a kihívó.

James Ellsworth szinte alig van magánál, de mosolyog, örül, mert jóvá tudta tenni, amit elrontott egy héttel ezelőtt. A záróképeken Dean tartja meg egy ideig, majd távozik az arénából.

1 megjegyzés:

  1. Hát igen, az elején nagyon megijedtem, hogy a podcast során felvetett JE vs. DA feud fog előjönni, de végül a "kisemberes trükk" scenario ment le...

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.