Header Ads

Mi történt a RAW-n? Rövid áttekintés, visszanézhető adás


A vörösek eheti, Survivor Series utáni első adását Goldberg nyitotta. Megköszöni a rajongóknak, de első sorban feleségének és fiának, hogy visszatérhetett és újra hős lehetett. A közönség biztatta, azt kántálták, van még benne.
A legenda úgy folytatja, egyszer minden jó véget ér. A tömegnek nem tetszett, szeretnék még küzdeni látni a szupersztárt. Bill elmondja, a Lesnar elleni meccséről távozva Stephanie McMahon-nel futott össze, aki arról érdeklődött, hogy a Spear-en és Jackhammer-en kívül, meg van-e még benne, ami egy címszerzéshez és bajnoki uralkodáshoz kell. Megvan benne. Az út pedig ehhez a címhez a Royal Rumble-ön keresztül vezet. Figyelmeztet mindenkit, aki ott lesz a Rumble-ön, ők következnek.

New Day vs Sheamus & Cesaro - a győztesek és továbbra is bajnokok a New Day.

Charly Caruso a SmackDown Live ellen elvesztett férfi kiesős mérkőzésről kérdezi Chris Jericho-t, aki inkább a Listáról beszél, mert elfogadhatatlan, hogy azt fegyverként kellene használni. Y2J szerint egy ember felelős ezért, és el is fogja mondani ki.

Enzo-t kizárták az öltözőből, így teljesen meztelenül sétált a backstageben, ahol egyszer csak Lana-val találkozott. Rusev zavarta meg a pillanatot, akit felháborított, hogy a Certified G gatya nélkül mutogatja magát a feleségének. Big Cass nyugtatta le a kedélyeket, azt javasolta a bolgárnak, inkább készüljön a közelgő összecsapásukra.

Stephanie és Foley is elégedett, hogy az 5-ből 3 tétmérkőzést is a RAW nyert. A GM reméli, hogy a férfi csapat tagjai nem lesznek kirúgva. A nő megnyugtatja, hogy csak motiválni próbálta őket fenyegetéssel, viszont vereségüknek mindenképp lesz valamilyen következménye. Sami Zayn lép oda Mick-hez, aki csalódott benne, hogy nem tudta elhozni az Interkontinentális Címet, ezért kiírt a kanadainak egy meccset Braun Strowman ellen. Stephanie örült a döntésnek, a GM viszont nem szívesen tette, amit tett.

Cedric Alexander vs Ariya Daivari - a győztes Cedric Alexander.

A ringben Chris Jericho, mint a Highlight Reel műsorvezetője. Szeretné elmondani, mi történt a PPV-n, de Kevin Owens szakította félbe, aki legjobb barátja helyett szeretné prezentálni az eseményeket, ehhez eszközként a JeriTron 5000 kivetítőt használva. Y2J megsértődik, amiért a bajnok nem emlékszik, hogy egy ideje az új JeriTron 6500-at használják.
KO bemutatja a monitoron a pillanatot, mikor AJ Styles éppen finisher-jét készül Jericho-nak kiosztani. Ezután azt a képet, mikor Owens a Listát megragadva próbálja megmenteni legjobb barátja életét.
Chris szerint nem lehet kifogás semmi arra, hogy Kevin az ő legféltettebb kincsét használta fegyverként. A Universal Bajnok viszont nem tudja elfogadni, hogy áldozata - diszkvalifikálták a mérkőzésből - nem ért semmit, mert Y2J mégis ki lett ejtve. Úgy véli, ez barátságuk vége. Úgy látszik, megsértődnek egymásra és vége a barátságnak. Aztán KO elmondja, szerinte ki tehet erről: Roman Reigns. What? A közönség egyetért, mondjuk meg kell jegyezni, hogy minkét szupersztár kanadai, és a vörösök még mindig Torontóban vannak.
Seth Rollins-t is felelősnek nevezik meg, aki ekkor jelenését teszi az arénában. Megígérte neki a RAW vezetése, ha részt vesz a mérkőzésben, akkor kaphat egy címmérkőzést, és most szeretne élni a lehetőséggel. Kevinéknek nem tetszik a dolog, elszabadulnak az indulatok, Reigns zenéje is megszólal; de nem sokkal később Mick Foley is érkezik, aki kiírja a főeseményt, ahol Rollins megküzd Owens-szel a Universal Bajnoki Címért egy diszkvalifikáció nélküli mérkőzésen, ám Roman Reigns és Chris Jericho sem jelenhetnek meg a kötelek mellett.

Rusev vs Enzo - alig egy perc alatt a bolgár tudott győzni feladással, majd Big Cass lépett a szőnyegre, mire Rusev inkább távozott.

The Club vs Golden Truth - a győztes Anderson és Gallows.


Sami Zayn vs Braun Strowman - a harc, vagy inkább lincselés nem egészen 4 percig zajlott, majd Mick Foley vetett neki véget, aki a bejáratnál mikrofonnal kezében kérte meg a bírót, hoy állítsa le a mérkőzést, mert Zayn nem bírja tovább.


Ismét egy forró Emmalina összeállítást kapunk:

Charlotte és Dana Brooke érkeznek. A Női Bajnok büszke magára, amiért megtámadta Bayley-t, miután a lány megszerezte csapatának a győzelmet. Azt mondja, évekig újra fogja nézni a jelenetet a WWE Network-ön. Örül, hogy leszámolt a SmackDown Live lányaival, úgy gondolja, ezután nem kell szövetkeznie az általa alantasnak tekintett női roster-rel.
Sasha Banks szakítja félbe, aki szeretné, ha Chalotte befogná a száját, és azonnal megadná neki a visszavágó lehetőségét, ami jár neki a Hell in a Cell után. A Flair lány megadja, ám nem az eheti RAW-n, csak jövőhéten, amikor is a vörösek adása az észak-karolinai Charlotte-ba látogat, ami a bajnok otthona.
Nia Jax érkezik, aki szerint a Bo$$ túlértékelt, neki viszont nem tetszik, amit művel. Eközben Sasha-t felbosszantotta Dana viselkedése, ezért megtámadta. Ekkor Nia és Charlotte együtt támadtak a Bo$$-ra, akinek segítségére Bayley érkezett.

Sasha Banks & Bayley vs Nia Jax & Charlotte - a mérkőzés végén a bajnok kopogott Sasha-nak a Bank Statement-ben.

Rich Swann vs TJ Perkins vs Noam Dar - a győztes Swann, aki ezzel a Cirkálósúlyú Bajnoki Cím kötelező kihívója.

Kevin Owens vs Seth Rollins - a győztes, és ezzel továbbra is Universal Bajnok Kevin Owens. Ehhez Chris Jericho segítsége is kellett, aki ugyan el volt tiltva a ringtől, de a közönség soraiban megjelent, és mivel az összecsapás ott is zajlott, így közbe tudott avatkozni. Luchador maszkot viselt, így először azt hihettük, egy ismeretlen rajongó támad Seth-re, szerencsére nem ez történt.

1 megjegyzés:

  1. Összeségében jó adás volt! A főmérkőzés nagyon tetszett! Sethnek már kijárna az a cim de megszerzi majd!:)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.