Header Ads

Mi történt a RAW-n? Rövid áttekintés, visszanézhető adás (2016. október 31.)

A vörös csapat különleges, halloweeni adását Goldberg nyitotta. Lesnar otthonával szemben itt a WCW legenda mellett volt a közönség, a Fenevad nevét kipfujolta a tömeg. A visszatérő ellenfelének szeretett volna üzenni, hogy mi lesz három hét múlva, ám Paul Heyman félbeszakította:
Hölgyeim és uraim... Az én nevem Paul Heyman, és az ügyfelem nem értékeli, hogy Önök itt mind Goldberg nevét kántálják. - az említett személy felül az egyik sarokban top rope-ra és onnan hallgatja a publikumot - Hadd mondjam el itt a nyilvánosság előtt, hogy Goldberg, Ön felcseszi az agyamat. Uram, a világ valamennyi tiszteletével Ön felé, tekintve a képességeit, biztos vagyok abban, hogy pontosan tudja, az én személyem nem jelent Önre fizikai fenyegetést. - ezzel Brock képviselője belépett a kötelek közé.
Heyman szerint Goldberg sem gondolhatja, hogy erősítés nélkül jött ide. A szupersztár erre leveszi kabátját, harcra készül. Azt mondja, most boldoggá teheti a kanadait és családját is, mert az ügyfele nem csak egy bestia, de egy szenvedélyes bestia, aki szeret megdönteni streak-eket, ahogy azt az Undertaker-rel is tette. Épp ezért Lesnar nem akar várni a Survivor Series-ig, itt és most akar küzdeni. Felkonferálja a Fenevadat, akinek megszólal a zenéje, ám nem érkezik senki, majd a képviselő így folytatja sunyi nevetése után:
Most jól megtévesztettem Önöket, mindenkit a nézőtéren és a tévéképernyők előtt. És uram, vessen egy pillantást a fia arcára. [...] Semmi sem lesz ahhoz fogható, amilyen arccal a gyermeked fog nézni, mikor a Survivor Series-en megverten, áldozatként, legyőzve heversz majd Brock Lesn... - elakad a szava, mert Goldberg indulattal telve indul felé - Kérem, én csak egy képviselő vagyok, egy képviselő!
Rusev menti meg a helyzetet:
Mit képzelsz, ki vagy te itt? - szegezi a kérdést Goldberg-hez, amire a válasz egy 'én vagyok Goldberg, kisfiam' - Ismerem a nevet. Tudom, hogy Goldberg-nek hívod magad és valamiféle szuperhősnek hiszed magad. Szerintem viszont már nem vagy a régi. [...] Nem vagy szuperhős. Rég nem voltál már ebben a ringben. Láttam, hogyan dobáltad az embereket a WCW-ban. Nagyszerű volt, jó mozdulataid voltak, mint a Jackhammer és a Spear. Két erőteljes, pusztító mozdulat. De ahogy végignézek rajtad, egyikre sem vagy már képes. És mennyire erős a szíved Goldberg? Van benne annyi. hogy kibírd és ne add fel, mikor padlóra kerülsz? Hogy felkelj akkor is ha mindened fáj és tovább harcolj? Szerintem már erre sem vagy képes. Nem nehéz kijönni ide és szidni azokat, akik nincsenek itt. Így van emberek, Brock Lesnar nincs itt. De Rusev itt van. - közvetlen elé lép - Egy szupersportoló vagyok és előtted állva azt látom, remegsz a félelemtől. Ez a rettegés tesz téged gyengévé, Tudod mit tesz Rusev a gyengékkel? Eltiporja őket!
Rusev arcon üti Goldberg-et, akinek a feje éppen csak egy félkört ír le, de a teste nem is mozdul. Egymásnak esnek, aminek a végén a Bulgarian Brute kapott egy Jackhammer-t, majd az őt vizsgáló Paul Heyman egy Spear-t.

Enzo Amore vs Luke Gallows Trick or Street Fight - a győztes Enzo.

Megtudjuk, hogy Heyman orvosi ellátásra szorul, így kórházba kell szállítani.

Brian Kendrick vs TJ Perkins - a győztes kiszámolással TJ, így továbbra is bajnok Kendrick.

Braun Strowman teszi kezét a GM vállára, akit Halloweenre tekintettel nevezzünk Cactus Jack-nek. Az óriás szeretne a RAW csapat tagja lenni a kékek ellen a Survivor Series-en. Elpusztított egyszerre két embert, majd három embert, de elege van m,ár ebből, igazi kihívást szeretne. Ha nem kapja meg amit akar, azt ígéri, szétszedi a roster felét. Cactus Jack bevallja, sikerült megrémíteni ezekkel a szavakkal, de csak mert Strowman őt fenyegeti, még nem adhat neki ekkora lehetőséget, mert nem lenne fair az öltöző többi tagjával. Inkább egy battle royal mérkőzést ajánl, aminek a győztese tagja lesz a csapatnak. Ha Braun benne szeretne lenni, nyernie kell. Az óriás ennek is örül.

A GM az előbbi jelenet után érkezik az arénába:
Ez elmúlt éjjel egy pokoli éjjel volt a RAW-nak. Új Cirkálósúlyú Bajnokot avattunk, háromszoros főeseményünk volt, megvolt a legelső női Hell in a Cell mérkőzés Charlotte Flair és Sasha Banks között. Nem győzöm hangsúlyozni az öltözőben, hogy mennyire büszke vagyok, egy valakit leszámítva, Chris Jericho-t. És persze még a legjobb barátját, a Universal Bajnok Kevin Owens-t. Bár mit tettek Seth Rollins-szal, az technikailag szabályos a Hell in a Cell meccsben, mégis rossz szájízt okoz. - megszólal a bajnok zenéje, és máris érkezik a Jeri-KO.
Y2J-t most is face-ként ünneplik, aki előveszi tollát és valószínűleg újabb neveket készül felvenni a Listára. Kevin kérdőre vonja Cactus Jack-et arról, miért is hagytak rossz szájízt. Úgy érzi, a GM-et az zavarja csupán, hogy nem a draft-kor elsőnek választott személy sétált ki bajnokként, hanem ő. Valamint az, hogy Jericho kifogott rajta és mindenkin, mert elég okos volt, hogy bejusson a ketrecbe, ami nyilván dühíti Cactus Jack-et. Vagy az, hogy a mérkőzésével ellopta a show-t. A Universal címmérkőzést főmérkőzésnek nevezi, ahol megvédte az övét, így ő az első és az egyetlen a történelemben, aki képes volt HIAC-en Universal Bajnoki Címet védeni. Owens szerint a vörös csapat PPV-je maga volt a Kevin Owens Show, ha tetszik a GM-nek, ha nem.
Chris szerint Cactus Jack-nek inkább térden állva kellene köszönetet mondani neki és legjobb barátjának, amiért megmutatták, hogyan kell csapatként dolgozni. A GM elismeri, hogy szüksége van a Jeri-KO-ra a SmackDown Live ellen. Kevin megerősíti, hogy szükség van rájuk, mert ők ketten a legjobbak a RAW roster-ben. Hozzáteszi, a főnökük utálja ezt, szinte felemészti, hogy szüksége van rájuk és irigy is, hiszen Owens történelmet írt győzelemmel, a Cactus Jack viszont hatalmas vesztesként, hiszen 4 Hell in a Cell meccset vesztett el. Emlékezteti, az utolsó ilyen meccs, amit Triple H ellen vívott, itt zajlott, Connecticut-ban. A GM viszont azt mondja, nem ettől lesz valaki legenda, hogy győzelemre segítik, hiszen ő egyedül tette amit tett, így viszont azt láthatjuk a WWE Network-ön, hogy Chris Jericho sétálgat a ketrec kulcsával, azaz "The K-ey of Jericho"val.
Cactus Jack megoszt egy titkot a gúnyolódó Y2J-jel, miszerint Stephanie csak Owens-et akarta, nem volt szüksége Jericho-ra, őt a GM harcolta ki. Mindkettejükre szüksége van, de meg kell érteniük valamit, hogy nem csak ők ilyen értékesek, mert kell neki egy olyas valaki, akiben megbízhat. Roman Reigns érkezik.
A US Bajnok tudja, hogy nem örül neki a két jó barát. Felcsendül a Roman Sucks az arénában, amit Reigns azzal reagál le, hogy boldog Halloween-t kíván  publikumnak. Y2J szerint nem kellene Halloweenről beszélnie, hiszen nem is öltözött be. Roman válasza dermesztő volt: idiótának szeretett volna öltözni, de nem volt a boltban több Chris Jericho jelmez. Nos, aki Halloween napján inzultálja Jericho-t, az..... Nem, A US Bajnok nem érdemli meg, hogy a listára kerüljön, ahogy senki sem ebben az arénában. Emellett Jericho szerint Roman arra sem méltó, hogy az Egyesült Állmok BAjnoki Címét hordozza. Chris nem tud sokat az USA-ról, mert kanadai, de sját bevallása szerint sokkal alkalmasabb lenne erre a bajnoki pozícióra. Sőt, ha akarja, ma megszerzi magának. Csak attól tart, Reigns nem lenne alkalmas a Hell in a Cell mérkőzése után ilyesféle összecsapásra Rusev ellen szerzett sebei miatt. A bajnok valóban érez fájdalmat, de egy alkalmat sem szalasztana el, hogy befogja Y2J száját. Erre Cactus Jack kiír nekik egy mérkőzést, ami Jericho-nak nem nagyon van ínyére.

12 fős battle royal a vörös csapat tagságért - a győztes Braun Strowman.

Ismét egy összeállítást láthatunk az Emmalina-ként visszatérő igazán vonzó Emmáról, mit most itt külön megmutatunk nektek:
Reméljük Zack Ryder barátnője nem csak külsejével győz majd meg minket, de a kötelek közt is.

A backstageben a New Day, Big E Farooq-nak, Xavier Shango papánk, Kofi pedig Godfather-nek öltözött. Megtudjuk tőlük, hogy ők lettek a Tag Tem csapat kapitányai a kékek ellen.

Rich Swann, Cedric Alexander and Lince Dorado vs Tony Nese, Drew Gulak and Ariya Daivari - Swann szerezte meg a győzelmet csapatának.

Charlotte érkezik az arénába királynő módjára, hasonlóan, mint vasárnap a Hell in a Cell-en:
Az elmúlt este teljesen magamtól írtam történelmet, amikor végigsétálva ezen a rámpán részt vettem a legelső női Hell in a Cell mérkőzésen, majd onnan háromszoros bajnokként távoztam. Sasha ott követte el a legnagyobb hibát karrierje alatt, amikor leszállt a hordágyról.
Tudja, hogy a Bo$$ figyeli őt a kórházból, azt üzeni neki, nem szégyen a vereség, főleg így, hogy bár Charlotte nyert, a határait feszegette. De továbbra is ugyanolyan, mint a többi nő a WWE-ben, azaz csak a második hely jut neki. Azt tanácsolja, barátkozzunk meg ezzel a gondolattal. A Flair lány lesz a kapitánya annak a csapatnak, akikkel a SmackDown Live lányai ellen küzdenek, és azt ígéri, győzelemre vezeti őket. Nikki Bellának azt üzeni, egy évre kivonja őt a forgalomból, de ha az útjába áll, akkor akár egy életre. Címére hivatkozva sajár magát a biznisz legjobbjának nevezi. Figyelmezteti még a kékek bajnokát, Becky Lynch-et, kihívóját, Alexa Bliss-et, valamint Carmella-t is. Charlotte szerint az ő csapatának leggyengébb láncszeme az ölelni való Bayley, akit megkér, jöjjön ki az arénába.
Bayley nem érti, miért hívta ide őt a csapatkapitány, de ha már így alakult, megragadja az alkalmat, hogy megossza gondolatait a vasárnapi HIAC meccsről. Visszaemlékszik az NXT-s időkre, mikor ők mind csak álmodtak arról, hogy valaha ilyen szintre emelkedhet a női divízió, Sasha és Charlotte azonban mégis megvalósította. Gratulál az új bajnoknak győzelméhez.
Charlotte szívesen megköszönné, de ő úgy látja, pont azért nincsenek egy szinten, mert Bayley csak álmodik erről, ő viszont eléri az efféle célokat. A lány úgy véli, a bajnoknak fejébe szállt a dicsőség, az utóbbi időben a legnagyobb rohadékká vált, akivel valaha találkozott. Bayley sosem szeretne ilyen bajnok lenni. Erre Charlotte szerint amúgy sem lenne esély, mert sosem lehet olyan, mint ő, ez különben sem az NXT már. Ha ránéz, még nem is pankrátort lát, hanem egy rajongót Halloween jelmezben. A baj ezzel az, hogy egy csapat annyit ér, mint a leggyengébb láncszeme, ezért szeretné megtudni, mennyit bír, ha szembenéz valakivel, aki a társa lesz a Survivor Series-en.
Bayley-nek, és szerinte az egész univerzumnak elege van már Charlotte beszédeiből. Arra számított, ismét Dana Brooke ellen szeretné, ha megküzdene, de emlékezteti, őt legyőzte vasárnap is. A bajnok behívja azt, akivel valójában meg kell küzdenie, Nia Jax-et.

Nia Jax vs Bayley - a győztes Nia Jax.
Sheamus & Cesaro vs Shining Stars - a győztes Sheamus és Cesaro.

A backstageben Chris Jericho sorolja fel sikereit, amit a régóta tartó karrierje során halmozott fel. Most alkalma lesz megszerezni azt a címet, amit eddig nem tudott, a US Bajnoki Címet. Ha ez így történik, akkor ő és a legjobb barátja, Kevin Owens egyszerre és együtt lesznek a US és a Universal Bajnokok is. A tervük, hogy hazaviszik Kanadába és Kanadai Bajnoki Címet csinálnak belőle. KO szívesen ott lesz mellette az összecsapáskor, miután Y2J is fedezte őt vasárnap.

Chris Jericho vs Roman Reigns - a győztes diszkvalifikációval, így továbbra is bajnok Roman Reigns, mert a Spear után a Universal Bejnok megtámadta legjobb barátja ellenfelét.

A főmérkőzés után ketten támadták Roman-t, miközben a tömeg Rollins-t követelte, aki érkezett is, így KO és Y2J menekülőre fogták. A RAW záróképein a kötelek között a két korábbi Shield tag, akiktől a publikum egyesülést követelt - nem történt meg.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.