Header Ads

Mi történt a RAW-n? Áttekintés, visszanézhető adás (2016. november 14.)

 A vörös csapat eheti, PPV előtti utolsó adása a New York-i Buffalo-ból jelentkezett. A ringből Stephanie McMahon és Mick Foley üdvözöl minket, az aréna bejáratánál pedig a szupersztárok sorakoznak. A vezetők a legjobbaknak nevezik őket, a WWE elitjeinek. Ennek kell megfelelniük a Survivor Series-en. Stephanie bejelenti, hogy Shane valóban itt lesz a RAW-n, de Daniel Bryan is.
A vörösek GM-e úgy véli, Kevin Owens-nek mef kell mutatnia, jobb bajnok AJ Styles-nél, Roman Reigns-nek és Seth Rollins-nak pedig, hogy kik a Shield dominánsabb tagjai. A lányoknak pedig bizonyítaniuk kell Becky Lynch-éknek, hogy a RAW női divíziója versenyképesebb. Enzo és Cass pedig az American Alpha-n kell felülkerekedjen, hogy magukat a jövő legjobb tag team-jének nevezhessék.
Megemlítik Brian Kendrick-et, aki a teljes cirkálósúlyú divíziót készül képviselni, valamint Sami Zayn-t, aki hazahozhatja az Interkontinentális Címet.
Stephanie reméli, a csapattagok múlthéten leszámoltak a köztük lévő ellentétekkel, mert ettől a pillanattól csapatként kell működniük. Foley ki is ír egy érdekes mérkőzést, ahol Cesaro és Sheamus csapata küzd meg a Universal Bajnokkal és Roman Reigns-szel. A GM épp mondaná, hogy máris kezdődik az összecsapás, de Stephanie még egy meccset jelentene be: Seth Rollins, Chris Jericho és Braun Strowman szembenéz a New Day-jel. Erről Mick-nek az az ötlete támad, Charlotte és Sasha megküzd Alicia Fox-szal és Nia Jax-szel.

Cesaro & Sheamus vs Kevin Owens & Roman Reigns - a bajnokok csapata tudott győzni, miután Roman ráfektette KO a kiütött keltára.

A backstageben Y2J próbálja Rollins-t és Strowman-t egy oldalra állítani, ajándékot is ad nekik. Seth a Jericho sálát kapta, aminek nem örül, mert sosem hord sálat. Inkább ott hagyja, hogy Chris tartsa meg. Jericho szerint nem probléma, akkor Strowman-nal majd hordják a sajátjukat. Az óriás viszont a szupersztár sálára pályázik. Y2J nem szívesen, de odaadja 750 dolláros sálát, amit Braun széttép. Nem kedveli sem a sálakat, sem a kapitányt. Chris nem tudja felfogni, hogy két olyan ember is van a csapatában, aki nem hord sálat.

Sami Zayn vs Bo Dallas - a győztes Sami a Helluva Kick után. Ezután Byron Saxton kérdésére válaszolva azt mondja, teljesen mindegy, ki ellen kell küzdenie vasárnap, vállalja és elhozza a címet.

A Cirkálósúlyú Bajnok mond beszédet a divízió többi tagjának, magát a megváltójuknak nevezve. A Survivor Series-en Kalisto-val fog megküzdeni, akitől ha kikap, akkor a RAW elveszítheti a cirkálókat. TJ Perkins nem érti, miért kellene hinniük Kendrick-ben, főleg mivel tartozik még neki egy címmérkőzéssel. Swann lép elő, aki kétszer is le tudta győzni a bajnokot, ezért ő is úgy véli, megérdemelne egy lehetőséget.
Megjelenik Sin Cara, aki szerint nem a divíziót kell mentenie Kendrick-nek, hanem az életét.


Braun Strowman & Chris Jericho & Seth Rollins vs The New Day - Strowman szerzett győzelmez az Oklahoma Stampede után. Y2J és Rollins veszekedni kezdtek, mire Seth bevitte a Pedigree-t.


A backstageben a vezetők beszélgetnek, Heyman lép oda, aki májobban van a Spear óta. Mikor távozik, Mick szinte olvas Stephanie gondolataiban, erősítést kér a biztonságiakhoz.

Sasha és Charlotte találkozik az öltözőben, akik egyelőre nem túl jól jönnek ki egymással.

Brian Kendrick vs Sin Cara - a győztes a bajnok, miután a luchador kopogott.

A kötelek között 10 biztonsági ember, az arénába pedig Brock Lesnar érkezik, majd Goldberg.


Heyman: Hölgyeim és uraim, az én nevem Paul Hayman....


Goldberg: Teszek magasról Paul Heyman-re. Ez csak Brock-ról szól és rólam.

Paul folytatná, Goldberg viszont ráparancsol, hogy fogja be, inkább távozzon a smasszerekkel együtt, hogy Brock-kal "tárgyaljanak", mint férfi a férfival. Paul szerint a biztonságiak, akik nem az ő bérencei, valójában Goldberg biztonsága érdekében vannak itt. Úgy véli, a nagy visszatérő nem fogja fel a helyzet komolyságát, mert ez a 10 ember nem lesz ott védeni őt a PPV-n, kérdezze csak meg az Undertaker-t, milyen is a Fenevaddal harcolni.
Szó esik családról, amit múlthéten Lesnar sérelmezett, most pedig Heyman, akit megfenyeget, ha még egyszer ilyet tesz, letépi a fejét és megeteti az ügyfelével.
Paul elnézést kér, miért kiabált. Majd ajánlatot szeretne tenni, de alig jut szóhoz a közönségtől, akiknek Lesnar szól, hogy fogják be a szájukat. Végül elhangzik az ajánlat: Goldberg éljen a fantáziavilágban, a valóságot hagyja meg Brock-nak, Heyman pedig talál mást, akit a Fenevad elpusztít, feláldoz a Survivor Series-en. A válasz egyértelmű nem, mivel Goldberg leveszi a pólóját és harcra készül. Paul erre verést ígér a visszatérőnek vasárnapra, Lesnar pedig ellöki az őröket.
Hamar elszabadulnak az indulatok, Goldberg szétveri a biztonságiakat, miközben Brock a köteleken kívülre lépett. A Fenevad is leveszi a pólót, de csak fél lábbal lép a ringbe, azt is kiveszi és leugrik a padlóra, aztán távozik.


Charlotte & Sasha Banks vs Alicia Fox & Nia Jax - a meccs végén Alicia kopogott a Bank Statement-ben. Bayley érkezett a kommentátorok mellől a ringbe és emelte fel Charlotte és a Bo$$ kezét. Sasha belement az ölelésbe, a bajnok viszont nem.Ismét egy lélegzetelállító Emmalina videó:


The Club & Enzo & Cass vs The Shining Stars & Golden Truth - a Club szerezte meg a győzelmet.


Shane McMahon és Daniel Bryan érkeznek a vörösök arénájába. A kékek vezetői azzal kezdik, véletlenül sem a SmackDown Live 900. adását szeretnék promózni, ahol Edge is jelen lesz. Most a Survivor Series a téma. Shane szerint az ő műsoruk sokkal jobb, ezzel a közönség is egyetért. Azzal folytatja, nem helyesli, hogy a tehetségeit Stephanie szerződésbontással fenyegeti.
A nő szerint testvére képmutató, mikor lehetőségekről beszél, mert közben magát helyezi középpontba, például saját magát teszi bele a kieséses meccsbe. Úgy véli, a kékek miatta fognak veszíteni.
Bryan emlékeztet, van itt más is, aki bevállalós, Mick Foley, aki akárcsak Shane, szeret magas létesítményekről ugrálni, és megőrül érte  közönség. A SmackDown Live GM-e azért választotta Shane-t, mert igazi vezető, a kötelek között pedig őrületes dolgokra képes. Bryan megköszöni azt is, hogy feltették tétnek a Cirkálósúlyú Címet, mert örömmel látják majd a lilákat a kékek adásán.
Foley felhívja Daniel figyelmét, nem tervez lemondani a cirkálókról, Kendrick meg fogja védeni a címét, sőt, még az Interkontinentális Cím is haza fog jönni a RAW-ra. Ezután kiemeli, mekkora különbség, hogy amíg a SmackDown Live csak promótálja a nőket, ők fejlesztik a divíziót, főmeccset adnak nekik.
Stephanie felkonferálja a vörösek csapatát. A RAW nyitózenéjére érkezik az 5 ember, akik Shane ellenfelei lesznek. A közönség AJ Styles-t követeli. A közönség örülhet, hiszen a kékek GM-je bejelenti, nem jöttek egyedül. A publikumon keresztül, szinte ECW-s eseményre emlékeztető módon vonultak be AJ Styles, Randy Orton, Bray Wyatt, Dean Ambrose és...és... James Ellsworth!

KO üdvözli a világbajnokot a Kevin Owens Show-ban, ahol Styles címe semmit sem ér. AJ hasonlóképp vélekedik a Universal Címről. Kevin szerint viszont ő naggyá teszi saját címét, vasárnap megmutatja miről beszél. Styles szerint KO csak azt tudja bizonyítani, hogy Chris Jericho csecsszopója. Figyelmezteti a RAW bajnokát, ma még Y2J legjobb barátja, viszont hamar a Listán találhatja magát. Ehelyett AJ Styles került fel rá. Aztán külön AJ Styles haja is felkerült.
Jericho Ellsworth-re néz, majd megkérdezi, mi a fene az. Azt hiszi, egy gyerek, és megkéri az illetékes szülőt, hogy vigye el onnan. Külseje miatt James felkerült a Listára.
Bray ragad mikrofont, Strowman-hoz, akit árulással vádol, és azt ígéri, testvéreivel elpustítják a szörnyeteget, amit ő teremtett.
Seth azt mondja, Shane-nek fogalma sincs, mire képes, ha összefog Reigns-szel. Ambrose reagálna, aztán meggondolja magát és Jericho-ra támad. Ekkor a két csapat egymásnak esik.
Ment az adok-kapok, aminek végén Seth és Roman maradt talpon. Vajon hasonlóképp alakulnak a dolgok vasárnap is, és a RAW szerzi meg a győzelmet?
 

1 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.