Header Ads

Mi történt a RAW-n? Áttekintés, visszanézhető adás (2016. november 7.)

A vörös csapat eheti adását Stephanie McMahon nyitja. A nő köszönti a skót közönséget, majd bejelenti, nem lesz jelen az estén Mick Foley. Felkonferálja a Survivor Series hagyományos kiesős mérkőzéseit. Győzelmet ígér a roster-ének, szerinte ez egy álomharc, ami meg fog valósulni - de ilyen a Brock Lesnar vs Goldberg összeütközés is.
Steph bemutatja a férfiak kieséses meccsének tagjait, kezdve Kevin Owens-szel. őt Chris Jericho követte, majd Roman Reigns és Braun Strowman. Az ötödik ember, akinek személye eddig nem volt tiszta: Seth freakin' Rollins! Ennek ténye zavarta a Universal Bajnokot és legjobb barátját, aminek szót is adtak.
KO úgy véli, Stephanie döntése csak valami vicc lehet, mert az ő véleménye, hogy Seth-nek itt nincs helye. A szupersztár viszont azt mondja, a főnöke pontosan tudja, szükség van rá a SmackDown Live feletti biztos győzelemhez. De figyelmezteti a Owens-t és Y2J-t is, hogy a PPV után folytatódik az ők történetük is.
Stephanie vág közbe, emlékezteti őket, hogy most ők társak, majd bemutatja ellenfeleiket: Bray Wyatt, Randy Orton, AJ Styles, Baron Corbin és Dean Ambrose. Kíváncsi, mi történik majd a korábbi Shield tagok között, hogyan vág vissza  Braun Strowman, akinek a Wyatt Family-ben kevés szerep jutott, szerinte Jericho-nak a kékek teljes csapatát már listáznia kellett volna, Kevinnek pedig meg kell mutatnia, jobb bajnok, mint AJ. Együttműködést vár el, ezért választották a GM-mel a legjobbak legjobbjait; ha veszítenek, akkor Daniel Bryan-nek lenne igaz, ami semmiképp nem lenne jó nekik. Azt várja, kiválasztottjai úgy küzdjenek, mintha karrierjük forogna rajta - hozzáteszi, valóban a karrier a tét.
Stephanie távozik, Owens kér szót, szerinte igaza van főnökének, együtt kell működniük. Mivel úgy érzi, neki és Chris-nek ez hetek óta remekül megy, még akkor is, ha ezzel néhány ellenséget is szereztek. Jericho pedig tudja, Reigns és Rollins azért mérgesek rá, mert ő és legjobb barátja a Universal Bajnokok, de ezt félre kell tenni, ahogy ők is félreteszik az idiotizmust, mert végül is a saját idiótáik. Ezzel Kevin és Chris kinevezik magukat kapitánynak, mert szerintük nincs más, aki betölthetné ezt a posztot, különben ez is csak olyan lenne, mint a Shield, amiről az a véleményük, hogv még a neve sem hangzik jól. Itt nem történhet meg, hogy a társak egymás ellen forduljanak. Azt kérik, fogják be, figyeljenek jól, tegyék amit mondanak és akkor győznek a Survivor Series-en. Seth úgy reagál, megértették, majd megtmadja Jericho-t, mire a face-ek és a heel-ek egymásnak esnek. Strowman pedig mindenkit támadott, akihez ért.
Stephanie visszajön az arénába, majd bejelenti, az öt ember kap még egy utolsó alkalmat, ahol rendezhetik sérelmeiket, egy Fatal-5 way keretében - a publikum nem repesett az ötlettől.

Rich Swan and Sin Cara vs Brian Kendrick and Noam Dar - Swan szerezte meg a győzelmet csapatának.

Stephanie McMahon a képernyőn, aki telefonon intézi, hogy a kékek ott legyenek a következő RAW-n. Sami Zayn lép oda, akit ő hívatott. Számít rá, hogy a kanadai ki fogja hívni Dolph Ziggler-t az Interkontinentális Címért, de ő úgy véli, Rusev erre alkalmasabb. Hogy eldöntsék, ki állhat ki a bajnokkal, az adáson szembenéznek egymással.

A tag team-ek érkeznek a kötelek közé, akik majd a SmackDown Live csapataival fognak mérkőzni. Mivel a kapitánycsapat nem jött ki, Sheamus megragadja az alkalmat, hogy itt Skóciában lmondja, mennyire nagyszerű kelta ország Írország. Cesaro szerint ez felesleges, mert csak annyira kedvelik itt is, mint bárhol máshol. Az ír ezután az új kapitánynak nevezi magát, de ezt a jogot a svájci is kikéri magának. Enzo és Cass úgy véli, az írnek nem amiatt kell aggódnia, ki a kapitány, hanem olyan dolgok miatt, mint a tükörbe nézés, stb.. Cesaro-ék ezután összezördülnek a Club-bal is, majd egymással is, végül Sheamus-nek elege lesz, inkább egyéni karrierjére koncentrálna, kilépne, elmenne, de ekkor szólal meg Big E és jön a New Day, akik megkérdezik, hova igyekszik az ír. Sheamus mikor megszólal, véletlenül megüti Cesaro-t, aki azt mondja, próbálja ezt megtenni még egyszer és meglátja mi történik. A kelta emlékezteti a New Day-t, múlthéten volt Halloween - utalva a skót viseletre. Gallows és Anderson is bejelenti a kilépést, mert nem nyerhetnek ilyen kapitányokkal.
A Golden Truth, Enzo és Cass a bajnokok mellett van, valamint Cesaro is, Sheamus először tiltakozik, majd mégis részt vesz. A Club is csatlakozik, de figyelmezteti a New Day-t, ott fogják őket hátba szúrni, ahol tudják. Viccnek nevezik a csapatukat, akárcsak a SmackDown Live küldötteit, így könnyűnek érzik a győzelmet. Kijelentik, a bajnokoknak nincs hatalmuk felettük, még kapitányként sem.


New Day vs The Club - Anderson és Gllows szerezte meg a győzelmet.


Owens és Jericho beszélgetnek. A bajnok azt javasolja, nyerjék meg maguknak Strowman-t, mert jól járhatnak vele, nem csak a Survivor Series-en, de felhasználhatnák őt később is. Chris-nek nem tetszik az ötlet, sőt az öltözőbe lépve fel is tenné Braun-t a Listára, de KO nem engedi. Az óriás hamarosan újra felidegesíti Y2J-t, mert kicsinyesnek nevezi a listáját, ezért Chris ismét tollat ragad, de Kevin újra lenyugtatja. A bajnok bejelenti a Team Kevin & Chris & Braun-t. Jericho nem igazán örül ennek, de ha már hárman vannak, a saját nevét teszi előre. Strowman feláll, és kijelenti, ő a Team Braun tagja. Távozik, mire végre felkerülhet a Listára.

Ismét egy Emmalina összeállítást láthatunk, amit most is megmutatunk nektek külön:

Shining Stars vs Golden Truth - a Shining Stars tudott győzni.

A ringben Michael Cole, aki ismerteti a szabályait a Survivor Series hagyományos kiesős mérkőzéseinek, majd felkonferálja a női csapat kapitányát. A bajnok azt üzeni a kékek lányainak, hogy nem fogják ellopni az ő rivaldafényét, nem ad nekik lehetőséget. Cole most Nia Jax-et hívja be, aki figyelmezteti a neki hízelgő Charlotte-ot, hogy nem neki dolgozik, akkor sem, ha ő a kapitány.
Alicia Fox érkezik, aki megígéri, félre tudja tenni ellentéteit Nia-val, ha ilyen komoly dolgokról van szó.
Bayley-t hívja be Michael, aki azt ígéri, a PPV-n bebizonyítja, nem ő a leggyengébb láncszem. Eközben folyamatosan énekel neki a közönség, ami nem tetszik Charlotte-nak. Bayley tisztában van vele, ha azt akarják, hogy a vörösek domináljanak, akkor együtt kell dolgozniuk.
Cole konferálná be az ötödik tagot, de Charlotte szakítja félbe és felkonferálja csapattagnak nevezve Dana Brooke-ot. A konferáló persze kijelenti, nem Dana az ötig tag, és behívja az igazit.
Sasha Banks zenéje szólal meg. Mikor a Bo$$ a kötelek közé lép és elhalkul a zenéje, a tömeg továbbra is Bayley-nek szerenádozik, aki elkéri Sasha partinapszemüvegét. Charlotte próbálná mondani, azt hitte a volt bajnok nem képes küzdeni a Hell in a Cell-en történtek után. Nem igazán halljuk, mert a skótok még mindig Bayley iránt érzett szerelmüknek adnak hangot, ami a Bo$$-nak tetszik, énekli is a refrént.
Sasha úgy véli, a kapitány is pontosan tudja, szükség van rá a SmackDown Live feletti győzelemhez. Charlotte viszont úgy érzi, ő a legjobb, nem kell neki a Bo$$, hiszen egyedül írt történelmet.

Nia Jax & Charlotte & Dana Brooke vs Sasha Banks & Bayley & Alicia Fox - a publikum kedvence tudta a bajnokot két vállra fektetni a Bayley-to-belly után.

Charly interjúvolta Seth Rollins-ot, arról érdeklődött, miért csatlakozott a RAW csapathoz, ha nem kedvelik a társai. Valóban nem kedvelik, de ő sem őket, sem senkit az öltözőből. A szupersztár a jövőbeli vonatkozásokról kezdett beszélni, de Strowman lépett oda. Az óriás nem foglalkozik Seth jövőjével, sőt lehet nem is lesz jövője az után, amit Braun tesz a főeseményen. Ő sem kedveli a korábbi világbajnokot, ami nem lepi meg Rollins-t.

Rusev vs Sami Zayn - a győztes és ezzel az Interkontinentális Cím kihívója Zayn.
Kevin Owens vs Chris Jericho vs Roman Reigns vs Seth Rollins vs Braun Strowman - a győztes a Universal Bajnok egy elég érdekes befejezéssel.

3 megjegyzés:

 1. Rusev vs Zayn nem az interkontinentális övre ment e tét nem az US övre

  VálaszTörlés
 2. rusev letolta a szakállát ahh:D
  na de viccet félretéve olvastam hogy brian kendrick ellenfele kalisto lesz a cruiserweight címért és ha nyer, akkor az sd megkapja a cruiserweight részleget a raw tól, ez egyfajta adok kapok lenne a dolph vs sami meccsért
  ennek van valami valóság alapja?
  és ha igen akkor mi értelme lenne?
  ha jól tudom akkor még ebben a hónapban a cruiserweight részleg saját műsort kap és eltűnnek a raw ról
  most mi értelme lenne átrakni őket egy hétre, ha aztán úgy is saját műsoruk lesz?
  ez így elég hiteltelen
  vagy az új műsor mellett még a rawon is szerepelnek majd?

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.