Header Ads

Mi történt az NXT-n? Rövid áttekintés, visszanézhető adás (2016. november 2.)


Az NXT eheti adásának elején Charly Caruso vezeti fel nekünk a Dusty Rhodes Tag Team Classic következő, már korábban, a Full Sail Egyetemen kívül zajlott mérkőzését. A helyszín San Jose, Kalifornia. Elsőként Roderick Strong, majd Austin Aries érkezik a ringhez. Utóbbit face-ként fogatta a közönség.
A TM61 bevonulása után Austin mikrofont kért, majd rossz hírt közölt a nézőkkel, ami szerint nem tud kötelek közé lépni ebben az összecsapásban nemrég szerzett szemsérülése miatt. Azt állítja, szívesen küzdene, de az orvosok nem engedik, viszont partnere egyedül is képes elvégezni a munkát.
William Regal zenéje szólal meg. A sárgák General Manager-e megerősíti Aries szavait, azonban nem handicap meccset ajánl fel Roderick-nek, TM61 egyik tagjával kell kiállnia.

Roderick Strong vs Shane Thorne - a mérkőzést Thorne nyeri, így a TM61 jut a Dusty Rhodes Tag Team Classic elődöntőjébe, ami azt jelenti, hogy a későbbi, Perkins & Ibushi kontra SAnitY összecsapás győztesével kell szembenézniük.

Újra az orlandói egyetem arénájában vagyunk, ahol a publikum a #DIY és a The Revival meccsét várja. Gargano és Ciampa készen állnak, a tag team torna lehetővé tenne nekik, hogy visszavágjanak a bajnokoknak korábbi sérelmeik miatt. Dash és Dawson azonban nem lépnek ringbe. Scott mankóval érkezett és azt állította, súlyos térdsérüléssel küzd, az orvosa pedig nem javasolja neki, hogy kockáztasson és birkózzon, ezért visszalépnek.
A #DIY automatikusan továbbjut. De kik lesznek ellenfeleik az elődöntőben? A következő meccs eredményétől függ, amihez visszatérünk Kaliforniába.


The Authors of Pain vs No Way Jose & Rich Swann - Jose társa állapotának ellenőrzésével volt elfoglalva, ami lehetőséget adott az eddig veretlen heel-eknek, hogy értékesítsék finisher-jüket és bejussanak az elődöntőbe. Paul Ellering látomása megvalósulna?


TJ Perkins & Kota Ibushi vs SAnitY - Ibushi képes bevinni a Golden Star Powerbomb-ot Wolfe-on, de Eric Young és Nikki Cross megzavarja a bírót, ezt kihasználva Fulton közbeavatkozik, majd a csapatos finisher-jük után megszerzik a győzelmet.

Az NXT eheti adásának végén a SAnitY ünnepel, de vajon a TM61 elleni összecsapásuk után is így lesz ez? Tartsatok velünk a sárgák következő adásán, és kiderül.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.