Header Ads

Lucha Underground 2016. november 2. - Rey Mysterio vs Chavo Guerrero: a vesztes távozik


A Lucha Underground eheti adása sajnos egy kis technikai hibával indul, viszont az már egyértelműen kivehető, hogy a hatalmas legenda Chavo Guerrero Sr. ott van a nézők között. Nem hiába érdekli ez a show, hiszen gyermeke mérkőzése Rey Mysterio-val hatalmas súllyal bír: a vesztes távozik a szervezettől.
De ne szaladjunk máris a főeseményre, a műsor elején a Templomban Dario Cueto a Végzet Kereke előtt. A szabályokat már ismerjük: akinél megáll a szerencsekerék szerűen működő szerkezet, az lehetőséget kap szembeszállni Matanza-val a Lucha Underground Bajnoki Címért.
A kerék azt mondja, Dario választ ellenfelet. A főnök győztesnek érzi magát. Megkérdezi a közönséget, van-e önként jelentkező, mire sokan jelentkeznek, de senki nem felel meg Czueto úr elvárásnak, igazi harcosokat szeretne. Rey Mystero-nak meccse van, ő kizárva. Pentagon-t elég volt egyszer látni. Inkább Dark korábbi ellenfelét, Cortez Castro-t választja, aki már régóta vár a lehetőségre a backstageben, hogy a hívők előtt szerepelhessen.

Matanza vs Cortez Castro - a győztes és továbbra is bajnok Matanza. Dario odaláp a veszteshez. Azt mondja igazán sajnálja, de azt hitte Castro készen áll. Ezután megalázza, hazaküldi és patkánynak nevezi.

Ryan nyomozó lép a főnök irodájába, Cortez-t nevetik ki. Eközben ismét adáshiba, ami kitakarja a fél képernyőt, elég kellemetlen. Son of Havoc érkezik Mascarita-val Dario-hoz, mert a kisember Famous B-vel szeretne megküzdeni. Cueto szerint ez szinte lehetetlen, mert ő már csak manager, visszavonult a harcoktól. Viszont mégis megadja, amit kérnek tőle. Ha Havoc legyőzi Dr Wagner-t, úgy Mascarita megküzdhet B-vel, és ők szabják ki a kikötéseket. De ha most Wagner nyer, akkor ők diktálják a szabályokat.

A ringben Prince Puma, aki azzal kezdi, nemrég legyőzte Muertes-t. De ez nem elég neki, mert a mentorát sírba tette ellenfele. Nem fog meghátrálni, amíg nem teszi ő is ezt a szörnyeteggel. Kihívja őt egy Grave Consequences lucha-ra. Catrina jelenik meg, aki örömmel elfogadja. Muertes rohan a kötelek közé, aki öltönyben esik Pumának. A rövid csatából mégis a herceg jön ki jobban.

Melissa Santos kezdi felkonferálni Dr Wagner-t, ám azt Famous B nem engedi. Elkéri tőle a mikrofont, majd vág egy heel promót, ahol ügyfelét híresnek és a pusztítás szakértőjének nevezi, közben a hívőket elkeseríti, hogy ők nem futhatnak be hasonlóképp, hiszen neki már van egy embere.

Son of Havoc vs Dr Wagner - a győztes SoH, így ő teheti meg a kitételt Mascarita és FAmous B lucha-jára. Mikrofont kérnek és kijelentik, Believer's Backlash meccset szeretnének, azaz az a Templom minden vendége, a közönség tagjai hozzák magukkal a különböző fegyvereket, amiket a harcnál használni fognak. És ahogy fogalmaztak, minden eszköz legális.

Rey Mysterio vs Chavo Guerrero - máris elérkeztünk a főeseményhez, ami várhatóan elég hosszú lett, legalábbis egy lucha meccshez képest. Chavo Guerrero Sr. nem tudta helyén ülve nézni az összecsapást, ahol végül a 619 után Rey szerezte meg a győzelmet. Ez azt jelenti, ifjabb Chavo-nak távoznia kell a Lucha Underground-tól és soha többé nem térhet vissza.
Ne feledjük, a legenda már az első évad első epizódja óta itt van. Egy korszak vége ez. A show végén a hívők búcsúztatják a már ismert, nem épp ünnepélyes hangulatú nótával Guerrero-t.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.