Header Ads

Lesnar vs. Goldberg befejezésének lehetséges oka! Hogyan tovább Bill Goldberg?

Aki esetleg még nem látta az idei Survivor Series-t, az ne olvassa tovább a cikket, hiszen SPOILERT tartalmaz! A prognosztizáció még a Monday Night RAW előtt készült.

Dave Melzter információi szerint Goldberg nem csak egy meccsre érkezett a WWE-be, úgy tudja több meccse is lesz, beleértve egy harmadikat Brock Lesnar-al. Mi az oka annak, hogy Goldberg mindössze 1 perc 24 másodperc alatt legyőzte azt a fenevadat, aki a Streak törés óta csupán kétszer kapott ki egy az egyben, akkor sem szabályosan? (Cena-DQ, Taker-Sub.) A döntés a múlthéten született meg, mely szerint Billnek egy WCW stílusú squash meccsen kell legyőznie Brockot. Állítólag Brock és Goldberg a valóéletben nagyon jó barátok, és Lesnar akarta ennyire nyomni Goldberget, aki egyébként nem jött kellő kép formába a mérkőzés idejére, tehát ezért lett ilyen rövid. Bryan Akvarez szerint a meccs azért volt rövid, mert Bill megsérült, Meltzer viszont azt állítja, hogy a kisebb vállsérülése nem játszott közre ebben. Brock Lesnar állítólag nagy pénzt lát kettejük feudjában, ezért nem akar véget vetni ennek ilyen hamar. A legenda legutóbbi futása fakó volt, úgy tűnik a WWE ezt most korrigálja.


A Pro Wrestling Sheet információi szerint Goldberg részt vesz majd a Royal Rumble mérkőzésben is.
A cégnek valahogy muszáj lesz megtöltenie a San Antonioi Alamodomeot és ehhez nagy nevek kellenek. A másik lehetőség, hogy a Lesnar elleni visszavágót rendezik majd meg ott, vagy pedig elhúzzák azt a WrestleMania 33-ig.

2 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Én örülök hogy marad még egy kicsit de annak a mecsnek akoris hosszabnak és izgalamasabb nak kelletvolna hogy legyen! Na majd a visszavágó!:)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.