Header Ads

Kit tart Bobby Roode a legjobbnak?


A korábbi TNA és jelenlegi NXT szupersztár a Sports Illustrated Extra Mustard-ján adott interjút Justin Barrasso-nak. Most ebből szemelvényezünk.

Arról, szerinte ma kik a legjobbak a pankrációban:
Ez nagyon nehéz kérdés. Kétségkívül AJ Styles az egyik, Seth Rollins szintén egy nagyon tehetséges srác. Ezenkívül én mindig is nagy rajongója voltam Dolph Ziggler munkájának. Rendkívüli birkózó, örülnék, ha egyszer lehetőségem lenne együtt dolgozni vele. No de, nagyon nehéz csak három srácot megnevezni. A WWE tagjaként, ahogy belelátásom van az NXT, a SmackDown Live és a RAW roster-eibe, azt kell mondjam, rengeteg olyan srác van, akivel szívesen dolgoznék. De ha három nevet kell mondjak, akkor AJ Styles, Seth Rollins és Dolph Ziggler.
Szerződéséről az NXT-vel, Triple H tanácsairól:
Triple H igyekszik jelen lenni és elérhető lenni. Ezt az egész 'Glorious' dalt neki köszönhetem. Még azelőtt, hogy aláírtam volna bármit, megbeszéltük én mit szeretnék csinálni és ő mit vár tőlem. Élvezet neki dolgozni. [...] Volt mikor dühöngtem, de magabiztos voltam. Tudtam mit akarok, egy lehetőséget. És Triple H ezt szívesen megadta. Most, hat hónappal a szerződés aláírása után itt vagyok, a második TAkeOver-öm következik, méghozzá az otthonomban. Hihetetlenül örülök.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.