Header Ads

Ki válaszol majd Dolph Ziggler nyitott kihívására a Survivor Seriesen?


A jelenlegi Interkontinentális Bajnok Dolph Ziggler a legutóbbi SmackDown Live epizódon nyitott kihívást intézett a kékek összes pankrátorára vonatkozóan. Erre Curt Hawkins válaszolt azonban Dolph sikeresen megvédte a címet ellene. A héten a WWE bejelentette, hogy a következő open-challengere egy Raw szupersztár válaszol majd a Survivor Seriesen így a vörösök lehetőséget kapnak, hogy elhódítsák az Interkontinentális Bajnoki Címet a kékektől. A WWE a hétvégén az Egyesült Királyságban turnézott ahol Ziggler nyilatkozott a Sky Sportsnak arról, hogy kilehet majd az ellenfele a Survivor Seriesen.

"Bizonytalan vagyok ebben, sok pletykát láttam akár Seth Rollins vagy Sami Zayn is lehet. Biztos vagyok benne, hogy valamelyikük az 5 az 5 elleni meccs utolsó tagja lesz és a másik fellép és válaszol a kihívásomra."

4 megjegyzés:

 1. Válaszok
  1. Talán Zayn még vesztene, na de Rollins-tól már kikapna. Main eventer, világ legjobbja stb. :D

   Törlés
  2. Azért attól messze van, hogy a világ legjobbja legyen. Jó előadó és tehetséges high flyer, de mikrofonnal kissé túlértékelt és pankrátorként is van mit fejlődnie, mert az ugribugri önmagában nem pankráció

   Törlés
 2. egyértelmű hogy nyerni fog
  a draft eleve a miatt kellett hogy az sd ismét egyenértékű legyen a raw al
  biztos hogy fogja megkapni az ic övet is a raw
  3 óra ide vagy oda
  azon sem lennék meglepődve hogyha az sd t is egy nap 3 órásra váltanák

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.