Header Ads

John Cena mérges a WWE-re?

A WWE rajongók kezdnek hozzá szokni ahhoz, hogy John Cena egyre inkább nem tagja a full-time rosternek, mivel lassan Hollywood felé veszi az irányt. A pletykák elindultak, hogy találgassák John Cena és a WWE kapcsolatát ugyanúgy, mint The Rock esetében 10 évvel ezelőtt. Elkezdték azt terjeszteni, hogy John Cena boldogtalan a WWE-ben Brock Lesnar és Bill Goldberg miatt. John Cena úgy véli, hogy nem kettejükre kéne költeni azt a sok pénzt hanem sokkal inkább a teljes időben dolgozó tehetségekre. Mindkét "legenda" jelenleg part-timer és jóval többet keresnek a full-time szupersztároknál. Azt hozzá kell tenni, hogy Cena nem a saját fizetése miatt szomorkodik, hiszen az jóval meghaladja még kettejükét is a maga évi 9.5 millió dolláros fizetésével. Goldberg fizetése egyelőre ismeretlen, Lesnar pedig évi 6 millió dollárt keres, amely évi 22 heti, illetve 4 PPV adást foglal magába, azonban a merchandise-okból kapott pénze ehhez nincs hozzá adva, hiszen az mindig változó összeg.

A Buzztrendynek sikerült megszólaltatnia egy WWE alkalmazottat aki a következőt mondta: 
"Ez nevetséges. John és Vince [McMahon] minden héten beszélnek egymással és semmilyen feszültség sincs a kapcsolatukban. John jövőhónapban visszatér az MSG-ben és részese lesz a WrestleManiának. Goldberg és Lesnar azért lett szerződtetve, mert mindketten kasszasikerek és úgy gondolom John megérti ezt. A történetek melyek szerint John Cena dühös, hamisak."

Tehát John Cena december 26-án visszatér egy WWE Live Eveneten a Madison Square Gardenben. John jelenleg az American Grit második évadát forgatja a FOX TV-nek. A Cena vs. The Undertaker mérkőzés tervezve volt az idei WrestleManiara. A roster, köztük Cena sérülése miatt is a tervek akkor megváltoztak, de úgy tűnik végül megcsinálják a legendák mérkőzését a WrestleMania 33-on Orlandoban.

Ha John Cena kifakadása netán mégis igaz lenne, akkor egyetértenél vele?

1 megjegyzés:

  1. Utálom magam ismételni de már eygszerűen nem tudok mit csinálni ha azt hallom hogy Undertakernek ilyen meg olyan meccse lesz XYZ ellen. Én kajakra nem értem Vince gondolkozási módszerét.. Minden tisztelem Undertakernek azért amiért küzdött és elért,és félre értés ne essék nem bántásból mondom ezt de, ő már nem "az" az ember aki 30 éve a debütálása utáni 2 évben volt. Persze tényleg jó formában van ez vitathatatlan,de a teste már nem bír el annyit mint anno. Értem én hogy szereti (vagy csak szimplán ráerőltetik) azt amit csinál de talán itt lenne az ideje ha szépen visszavonulna. Shawn Michaels,Stone Cold,Bret Hart,Jake Roberts stb. ők tudták hol van az a bizonyos határ amiut nem hogy nem érdemes,veszélyes átlépni. Amint visszavonul nagyon sokat tudna mutatni a fiataloknak és hiszem hogy hogy kitűnő (megkockáztatom,a legjobb) személyi edző lehetne a Performance Centerben.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.