Header Ads

JobberSide I. - James Ellsworth

A  pankráció nem csupán azokról szól, akik épp a csúcson vannak, szükség van olyan emberekre is, akik miatt azokká válnak a nagy szupersztárok, akik talán nem is kapnak elég figyelmet, de valami változott. Nincs annyi squash meccs, mint anno az Attitude Érában, de a mai napig megkerülhetetlenek az üzletben a jobberek. Ez a cikk egy új sorozat kezdete, amelyben megismerhetitek azokat is, akik nevéről nem zengenek ódákat. Ássuk bele hát magunkat a pankráció "árnyoldalába". JobberSide!
Nincs is kézenfekvőbb megoldás az első rész témájának, mint a semmiből jött, majd a közönség kedvencévé vált James Ellsworth!

James Ellsworth Morris 1984. november december 11-én látta meg a napvilágot Glen Burnieben, és ekkor szülei még nem is sejtették, hogy fiúk szinte világszerte ismert lesz.
James magánéletébe eddig még nem igazán ásták bele magukat, de annyit tudni lehet, hogy két lánya van, Leah és Lacey és mostohatestvére pedig a szintén profi birkózó Chris Nightmare.
A WWE előtt:
2002-ben kezdett el a pankrációval foglalkozni, méghozzá az elég szarkasztikus "Pretty" Jimmy Dream név alatt. Rengetegszer szerepelt egy csapatban Adam Ugly-val, akivel Pretty Ugly néven futottak. Nyertek néhány független övet az USA északkeleti szervezeteiben, többek között birtokolták az American Combat Wrestling és a Big Time Wrestling Tag Team öveit is.
Talán senki sem gondolná, de 2006-ban debütált a CZW-ban (akik ugye extra violence-ben utaznak), méghozzá a most a Cruiserweighteknél számításba vett Drew Gulak oldalán a Tournament of Death V-on, ám itt vereséget szenvedtek a a Blackout ellen. A 302 Pro Wrestling szervezetnél már rögtön az első show-n debütált, majd idén még egy versenysorozatot is nyert itt Uglyval. Talán senki sem gondolná, de saját pankrációs szervezete is van, amely az Adrenaline Championship Wrestling nevet viseli.

WWE:
Talán meglepő, de Ellsworth többször megjelent a már elbocsátott Adam Rose oldalán Rosebudként.
Első egy az egy elleni mérkőzését idén július 25-én vívta, méghozzá a RAW-ra draftolása óta pushban lévő óriás, Braun Strowman ellen. Nem is a mérkőzés miatt maradhatott meg a nézőkben, hanem a meccs előtt lenyomott promója miatt, amelytől felrobbant az internet.
"Any man with two hands has a fighting chance!"
nyilvánvalóan kikapott első mérkőzésén a sokkal nagyobb ellenfele ellen, méghozzá nagyon simán, és ekkor mindenki azt hitte, hogy utoljára láttuk ezt a fura srácot.
A szeptember 13-i RAW-n bukkant fel legközelebb, ahol AJ Styles csapattársa lett volna Ambrose és Cena párosa ellen, ám a SmackDown debütálását Miz megvétózta, és miután helyben hagyta, átvette a helyét az adás főmérkőzésében.
Október 11-től már rendszeres szereplője a SmackDown Livenak, ezen az adáson pedig Styles választotta őt ellenfeléül egy non-title mérkőzésre. Ebben semmi extra nem lenne, hisz AJ egyértelműen lenézve választotta őt, de ekkor jött egy hatalmas csavar. Ezen a mérkőzésen Dean Ambrose lett a vendégbíró, ez pedig mindent megkavart. Dean egyértelműen Jamest favorizálta, és egy Dirty Deedset követően a földön fekvő Phenomenalra fektette az új fiút, aki így megnyerte a mérkőzést.
A következő adáson szintén esélyt kapott Ellsworth, aki hiába nem rendelkezett szerződéssel, esélyt kapott megszerezni a WWE nehézsúlyú bajnoki övét. Nos, a meccs diszkvalifikációval zárult, újra a Lunatic Fringe hathatós közreműködésével, de ez mit számított. Ellsworth - Styles 2-0!
A No Chin Music királya eddig mindig Dean védelmét élvezte, aki bemutatta az első hivatalos Ellsworth pólót, amely a WWE shopban rögtön a legjobban fogyó termék lett megelőzve például Goldberg vadonatúj szerelését.
Továbbra is maradt a Styles-Ambrose feud közelében, ahol neve mindig döntő szerepet játszott, emlékezzünk csak arra, mikor kiosztotta befejező mozdulatát Stylesnak, az akciója Ambrose  pedig elvesztette az esélyt arra, hogy visszaszerezze az elvesztett bajnoki címét.
A Mindenszentek napján megrendezett adáson Ellsworth bocsánatot akart kérni mentorától, aki egyértelműen elutasította a jelenlétét, közölte, hogy szeretné, ha elhagyná az épületet. Később a Styles elleni összecsapáson mégis megjelent a ring mellett, a security tagjai pedig kergették, de Styles vétett egy hibát. Nem figyelt eléggé ellenfelére, amit az egykori Shield tag kíméletlenül megbosszult, így újra esélyt kaphat a bajnoki cím megszerzésére.
Shane McMahon a 2016-os tradicionális Survivor Series mérkőzésen résztvevő SmackDown Live férficsapatának hivatalos kabalája lesz, és azóta már a full-time szerződését is megkapta, mára pedig a SmackDown Live teljes értékű tagja.
Természetesen vannak ellenlábasai is, akik nem tartják szórakoztatónak, akik szerint túltolják, ezzel pedig unalmassá teszik, ám ne felejtsük el, hogy egy kisember álma vált valóra.
#NoChinMusic 

2 megjegyzés:

  1. egy kis ember álma és sok ember rémálma..
    ezzel az aliennel nem csak a nagy aj stylesből csinálnak viccet, de a világbajnoki címből és az egész smackdownból is

    VálaszTörlés
  2. Kérlek, publikálás előtt legalább olvassátok át egyszer, amit kiraktok!
    Ki se emelném mennyi magyartalan dolog van ebben az írásban is, mert 3-4 mondat alatt találni egyet... Nem nyelvtan náciság ez, csak emiatt elveszik az írás valódi értéke, élvezhetetlen az egész.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.