Header Ads

Jim Ross és Ric Flair a női Hell in a Cell mérkőzésről

A The Ross Report és a The Ric Flair Show műsorvezetői mind a női HIAC-ről beszéltek, nézzük meg az álláspontjukat a történelmi csatáról:

Jim Ross:
Őrületes egy hét volt ez, de szakítottam időt, hogy megnézzem a Hell in a Cell-t. Szerintem jó adás volt, nem látok benne semmi kifogásolni valót. Jól össze volt rakva elejétől a végéig. A többséggel ellentétben, talán mert valaha a tehetségkapcsolatokat felelős alelnök voltam, azt vizsgálom először, hogy a tehetségek kihajtották-e a belüket is? Mindent tőlük telhetőt megtettek? Keményen dolgoztak? Úgy vélem, megmutatkozott a tehetség vasárnap Bostonban. Szerintem semelyikük nem vette félvállról, viszont figyelembe kell vennünk néhány szubjektív tényezőt, melyekről most szeretnék említést tenni. Egyesek nem elégedettek, mivel Sasha Banks szülővárosában vesztette el a címét, mily meglepő módon, Charlotte ellen. Nem tudom, megsérült-e Sasha, nem látok be a színfalak mögé, de nem is az én dolgom, nem is érdekel különösebben. Meglepett a mérkőzés befejezése. Arra számítottam, Sasha hatalmas diadallal tér haza, és megnyeri a legelső női HIAC meccset, hát tévedtem. Ezt a műfajt mindig is jellemezte a kiszámíthatatlanság, és most a WWE kijátszotta ezt a meglepetéskártyát, amit az emberek nem szerettek volna látni. A rajongók a kedvencüket szerették volna látni győzni. Egy dolgot azért megígérhetek, ha elmész egy New England Patriots meccsre, ahol Tom Brady az irányító , akkor tudod, ha a Pats veszít, az felcseszi a hazaiak agyát, de nekem nem volt bajom azzal, hogy a nők zárták az adást. Így volt eladhatóbb, inkább ezt érdem, miért nem volt alapból így hirdetve? Tehát szerintem a forgatókönyv egyetlen hátránya a mérkőzés vége, ettől függetlenül semmi kivetni valóm nincs.
Ric Flair:
Mindenki ott volt. És most tudjuk, ott volt bennük a nyomás, miközben erősen kezdtek és ezt tartották a végéig. Igazából néhány dolgot másképp kellett csinálni, mert attól féltek, hogy Sasha megsérülhet. A bíró a mérkőzés közben szólt, hogy mit nem szabad, fenomenális volt, jelen voltam, büszkébb nem is lehetnék. Charlotte a legnagyobb, a Forbes Magazine mondta a legjobban, hogy hihetetlen nő. Rengeteg döntés, akárcsak az Undertaker - Brock Lesnar WrestleMania 31 mérkőzés eredménye is az utolsó pillanatban dől el, ez is, nem tudtam, hogy Charlotte nyer, nem szeretem előre tudni, de biztos voltam abban, hogy mint mindig, Mr McMahon most is azt teszi, ami az üzletnek a legkedvezőbb. Olyasmiket csináltak, mint a férfiak szoktak, és még annál is nagyobbakat. A powerbomb, amit Sasha kapott a kommentátorasztalba, azt hittem ott lesz vége az egésznek. Aztán rárakták a hordágyra és elhittem, hogy vége a meccsnek, azt hiszem Mick Foley King of the Ring pillanatát szerették volna feleleveníteni.

1 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.