Header Ads

James Ellsworth WWE szerződést kapott!


Az eheti SmackDown LIVE-on Dean Ambrose úgy vélte, hogy barátja James Ellsworth megérdemel egy WWE szerződést, miután segített eliminálni Braun Strowmant a RAW csapatából a Survivor Seriesen. Shane McMahon is gondolta, hogy megérdemli ezt. AJ Styles viszont úgy vélte, hogy nem. Elmondta, hogy Jamesnek vele kell megküzdenie ezért a szerződésért. Shane ugyancsak elmondta, hogy megkapja a szerződést, de Ellsworth úgy döntött, hogy bevállalja a küzdelmet és ha nyer, akkor lehetőséget is kap a címre. A mérkőzésből végül létra meccs lett. és miután Dean Ambrose és a no chin music segítségének köszönhetően Ellsworth levette a szerződést az állnélküli ember hivatalos WWE SmackDown szupersztárnak mondhatta magát valamint egy jövőbeli első-számú kihívónak. Természetesen a valódi szerződést már korábban aláírták és ez csak a történet része.

Kihívás
Mérkőzés

2 megjegyzés:

  1. szánalmas hogy éltetik ezt az alient
    strowman első "áldozatának" tökéletes volt, hiba volt visszahozni, vagyis mégsem, mert a sok hülye overebbül reagál rá, mint az egész rosterre
    talán jericho listája az egyetlen ami felveheti vele a versenyt
    vicc az egész, hogy aj stíles a smackdown arca már 3x os kikapott a ratyi kis szardarabtól
    gyerek,tata,kaka,főttkrumpli keveréke
    förtelem
    kidobom a taccsot ahányszor csak ránézek
    és ezt a szerencsétlen bohócot éltetik...
    ő győzi le az sd arcát a phenomenalt,aj stylest a világbajnokot..
    grat
    de ha az emberek ilyen hülyék, akkor még jó hogy kihasználják

    VálaszTörlés
  2. Itt minden a pénzről szól, egy szerencsétlen ember is kerülhet a bajnoki cím közelébe, és ezt használja ki a WWE. Nem tart ez sokáig, csak biznisz!

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.