Header Ads

Így állnak jelenleg a Survivor Series csapatok!

Mint tudjuk a Survivor Series-en három csapat mérkőzésen megküzd egymással a Raw és a SmackDown Live. A General Menedzser Mick Foley bejelentette a Rawn, hogy Roman Reigns, Braun Strowman, Chris Jericho és Kevin Owens erősíti majd a vörösek csapatát az 5 az 5 elleni hagyományos Survivor Series mérkőzésen. Még egy szupersztárt hozzá adnak majd a csapathoz. Várhatóan mindezt Daniel Bryan is megteszi majd a SmackDown Liveon.

Az is bejelentésre került, hogy Charlotte lesz a Raw női csapatának a kapitánya és Nia Jax és Bayley lesznek a társai, a Nikki Bella által vezetett SmackDown női csapattal szemben.

A New Day a Raw csapat kapitánya lesz a 10 a 10 elleni csapatmérkőzésen. A SmackDown csapatát e-téren egyenlőre Heath Slater, Rhyno és Hype Bros alkotja.

1 megjegyzés:

  1. Akkor ezek szerint csak ezek a meccsek lesznek, és címmeccsek egyáltalán nem. Nem tudom AJ-vel mi lesz, de Ambrose ugye már nem elsőszámú kihívó (bár nem láttam még a legújabb Smackdown-t), így neki is egyenes útja van az 5v5 meccsbe. Tag-team-ek is elfoglaltak lesznek, ahogy Reigns is a csapatban van (no USA öv), és a díva öv sem lesz megvédve. Még Dolph vs Miz visszavágó esélye ott van, de akkor meg nem lenne meg az SD 5v5 csapata. Se Cena, se Orton, akkor gondolom Wyatt sem lesz. Maradna AJ, Ambrose, Corbin, Miz és Dolph. Elég gyenge a Raw-hoz képest.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.