Header Ads

Hulk Hogan még is tárgyal a WWE-vel?


A napokban Brooke Hogan a TMZ-nek azt nyilatkozta, hogy édesapját a WWE-től hívogatják a WrestleMania 33 okán. Hulkster azonban cáfolta ezt Eric Bischoff Podcastjének vendégeként. 

"Tudom, hogy ha én nem hozom fel a témát akkor senki sem fogja. Mindenesetre, Brooke a TMZ elé került és tette egy kijelentést rólam, a pankrációról és a WrestleManiaról. Emlékeztetőül, Big Bootot érdemelne a fejére. Senkivel sem beszéltem a WrestleManiaról. Ezt az egészet egyenlőre félre kell rakjam. Megkérdeztem Brookeot arról, hogy mit csinál.  Azt mondta, “Nos csak elkezdtem beindítani ezt” Én azt mondtam.“Köszönöm Brooke nagyon vicces volt, nincs sérelem nincs átverés. Egy viccnek jó volt."

A PWInsider.com, szerint Hogan New York Cityben dolgozott két héttel ezelőtt és azt pletykálják, hogy WWE Network tartalmat filmezett. Állítólag Hogan és a WWE felvette a kapcsolatot egymással az okból, hogyan tudnának ismét együtt dolgozni. Sokak szerint Hogan csak terel a nyilvánosság előtt és mint meglepetés szeretne visszatérni.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.